Başkan Altay Konyaspor Genel Kurulu'ndan müjdeyi verdi!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, Konyaspor Genel Kurulu'nda Kayacık'taki tesis ile ilgili müjdeyi verdi. Altay"Kayacık'taki yeni tesisin inşaatına yeniden başlıyoruz. Altyapı çalışmalarını tamamlamak adına 80 milyonluk yatırımı yapıyoruz. 2024 Nisan ayında faaliyete geçecek" dedi.
Başkan Altay Konyaspor Genel Kurulu'ndan müjdeyi verdi!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konyaspor'un genel kurulunda konuştu. Altyapı çalışmalarını desteklediklerini belirten Başkan Altay, kürsüden bir de müjde verdi, "Bugün heyecanlı bir gün. Arkadaşlarımız zor ve meşakkatli bir göreve girdiler ve ellerinden geleni yaptılar.100 yılı aşkın olan bu camiayı tuttuğumuz için çok mutluyuz. Konyalı olmanın koşulu Konyaspor'u desteklemek" dedi.

tesis.jpg

NİSAN 2024'TE BİTECEK
Başkan Altay Kayacıkta'ki tesisle ilgili olarak, "Konya Beyşehir Belediyesi olarak takımımıza destek vermeyi önemli buluyoruz. Kayacık'taki yeni tesisin inşaatına yeniden başlıyoruz.Altyapı çalışmalarını tamamlamak adına 80 milyonluk yatırımı yapıyoruz. 2024 Nisan ayında faaliyete geçecek. Örnek olacak bir altyapı çalışmasını gerçekleştiriyoruz. İnanıyorum ki bundan sonra gelecek başarılar önceki başarıları geçecektir. Bu bir bayrak yarışıdır. Kurulumuzun hayırlı olmasını diliyorum diye konuştu.

 Muhabir
Etiketler :