Başkan Altay ve Başkan Angı’dan videolu paylaşım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 Mayıs Salı günü (yarın) saat 16.30’da Kılıçarslan Meydanı’nda düzenlenecek toplu açılış programıyla Konyalılarla buluşacak. Başkan Altay ve İl Başkanı Hasan Angı’nın tüm Konyalıları Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluşmaya davet ettiği video sosyal medyada ilgi gördü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 Mayıs Salı günü (yarın) saat 16.30’da Kılıçarslan Meydanı’nda düzenlenecek toplu açılış programıyla Konyalılarla buluşacak. Sosyal medyada paylaştığı video ile Konyalıları Kılıçarslan Şehir Meydanı’na davet eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konyalıların Cumhurbaşkanı Erdoğan’a her zaman en yüksek desteği verdiğini ifade ederek, “Cumhurbaşkanımızın gönlünde de Konya’mızın ayrı ve özel bir yeri var. Konya’mıza her gelişlerinde toplu açılışlar gerçekleştiren ve müjdeler veren Cumhurbaşkanımızı Konya olarak en güzel şekilde karşılayacağız Allah’ın izniyle. Kılıçarslan Meydanı’nda 2 Mayıs Salı günü saat 16.30’da Sayın Cumhurbaşkanımızı coşkulu bir şekilde ağırlamak için tüm hazırlıklarımızı yaptık. Ben tüm Konyalı hemşehrilerimi 2 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımızla kucaklaşmak için Kılıçarslan Meydanı’na davet ediyorum” cümlelerini kullandı.

“DUYANLAR DUYMAYANLARA SÖYLESİN, HERKES SAATLERİNİ AYARLASIN”

“Duyanlar duymayanlara söylesin, herkes saatlerini ayarlasın. Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan Salı günü Konya'mıza geliyor. Saat 16:30'da Kılıçarslan Şehir Meydanı'nda buluşalım” cümleleriyle bir video paylaşan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ise, “2 Mayıs Salı günü (yarın) saat 16.30’da Sayın Cumhurbaşkanımızla buluşuyoruz. Tüm hemşehrilerimizi aileleriyle birlikte bekliyoruz. Kılıçarslan Meydanı’nda Sayın Cumhurbaşkanımızla kucaklaşacağız. Herkesi bu coşkuya katılmaya davet ediyoruz. Burun gelin” ifadelerini kullandı.

Etiketler :