Başkan Altay ve Kavuş'tan 'Şükran' buluşması

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Şükran Mahallesinde gelinen nokta hakkında bilgi vermek amacıyla Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile bir araya geldi.
Başkan Altay ve Kavuş'tan 'Şükran' buluşması

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Şükran Mahallesinde gelinen nokta hakkında bilgi vermek amacıyla Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile bir araya geldi. Çalışmalarda son sürece ve son dönemece girildiğini belirten Başkan Kavuş, “Her konuda olduğu gibi bu noktada da bizlere desteğini bir an olsun esirgemeyen büyükşehir belediyemize ve Başkan Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bir araya gelerek Meram çalışmalarını masaya yatırdılar. Daha çok Şükran Mahallesinde yaşanan sürecin değerlendirildiği buluşmada Başkan Mustafa Kavuş, Başkan Uğur İbrahim Altay’a gelinen nokta hakkında sunum eşliğinde detaylı bilgi verdi. Son olarak Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Üyeleri ile Şükran Mahallesinde gerçekleştirdikleri incelemelerin sonuçlarını da Başkan Altay’a aktaran Başkan Kavuş, kurul üyelerinin görüş ve önerilerini de anlatma fırsatı buldu.

‘MERAM’IN HER ZAMAN YANINDAYIZ’

Gerek Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin gerekse Meram Belediyesinin yürüttüğü çalışmaların detaylarının da masaya yatırıldığı görüşmede Başkan Uğur İbrahim Altay’da Meram’ın birçok sorununda olduğu gibi bu sorununda da Meram Belediyesinin yanında olduklarının altını çizerek, sürecin hızlanması ya da en mükemmel sonucun yakalanması adına Büyükşehir Belediyesi olarak destek vermeye ve sorumluluk almaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Kavuş ise, bu desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a şükranlarını sundu.  Bu destekler sayesinde projenin bir an önce tamamlanacağını ve Konya’nın sosyal hayatına ve turizmine önemli katkı sunacak bölgenin olabilecek en erken sürede şehre kazandırılacağı vurgusu yaptı.

baskan-altay-ve-kavus-2.jpg