Başkan Altay'dan İslam Şehirleri ve Başkentleri Konferansında önemli görüşme

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İslam Şehirleri ve Başkentleri Konferansında Filistin, Pakistan, Ürdün, KKTC belediye başkanları ile bir araya geldi.
Başkan Altay'dan İslam Şehirleri ve Başkentleri Konferansında önemli görüşme

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İslam Şehirleri ve Başkentleri Konferansında belediye başkanları ile bir araya gelerek başta Gazze olmak üzere gündemdeki konuları görüştüler.

gnpenpuxqaaaps3.jpeg

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya olarak destek vermeye çalıştıklarını ifade ederek; "Sayın Cumhurbaşkanımızın çizdiği, ülkemizin bölgesel ve kürsel alanda üstlendiği misyona, elde ettiği güce Konya olarak destek vermek için çalışıyoruz. Filistin El Halil Belediye Başkanı Tayseer Abu Sneineh Filistin Ramallah Belediye Başkanı Issa Kassis Libya Trablus Belediye Başkanı Riad Yamak Pakistan İslamabad Belediyesi'ni temsilen Kamran Lashari Ürdün Es-Salt Belediye Başkanı Muhammed Abdulkareem Alhyari KKTC Tatlısu Belediye Başkanı A. Hayri Orçan ile İslam Şehirleri ve Başkentleri Konferansında bir araya geldik. Belediye Başkanları ile başta Gazze olmak üzere gündemimizde yer alan konuları görüştük." ifadelerini kullandı.

Etiketler :