Başkan Altay'dan Konyalılara teşekkür

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Dualarıyla ve destekleriyle her zaman yanımızda olan, şehrimizin kalkınması ve gelişmesi adına gayret gösteren tüm Konyalı hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Altay'dan Konyalılara teşekkür

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehir merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunarak Cuma Namazı sonrası Kapu Camii’nde vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Hakan Özer, Latif Selvi, Mehmet Baykan, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte Mevlana Türbesi’ni ve Üçler Mezarlığı’nı ziyaret eden Başkan Altay, Türbeönü Çarşıları ve Tarihi Bedesten Çarşısı esnaflarına da hayırlı işler temennisinde bulundu. Başkan Altay ve protokol üyeleri daha sonra Kapu Camii’nde Cuma Namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi.

baskan-altaydan-konyalilara-tesekkur.jpg

“SEÇİM SÜRECİNİN KONYA’YA YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE GEÇMESİNİ DİLİYORUM”

Ziyaretleri değerlendiren Başkan Altay şunları kaydetti: “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Cumhur İttifakı’nın Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ilan edilmiş oldum. Bugün mübarek Cuma gününde hem Üçler Mezarlığı’nda Konya’mızın önemli isimlerini ve Hazreti Mevlana’yı ziyaret ederek programlarımıza başlamış olduk. Seçim sürecinin Konya’ya yakışır bir şekilde geçmesini diliyorum. ‘Güçlü bir Konya için bir adım daha’ diyerek yola çıktık. Şehrimize, ülkemize hayırlı olsun. Konya’yı başarılı kılan en önemli özelliği sarsılmaz birlik ve beraberliğidir. Dualarıyla ve destekleriyle her zaman yanımızda olan, şehrimizin kalkınması ve gelişmesi adına gayret gösteren tüm Konyalı hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum.”

baskan-altaydan-konyalilara-tesekkur-001.jpg

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Bu şehrin güzel insanlarına hizmet etmek için kıymetli Uğur İbrahim Altay Başkanımız onca tecrübeyle yeni dönemde de inşallah çok daha güzel işleri Konya’mıza kazandırmış olacak. Biz tüm ekibine başarılar diliyoruz” diye konuştu.

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, “Uğur İbrahim Altay Başkanımızın önderliğinde Konya’da birlik, beraberlik vardır. Allah yolunu açık etsin. Cumhur İttifakı olarak 31 ilçeyi de alacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, “Önemli olan hizmeti en iyi şekilde görmek, iz bırakmak. Ben Uğur İbrahim Altay Başkanımızın bu izi bırakmaya başladığını düşünüyorum. Yeni dönemde Konya’mıza hayırlı, uğurlu bir beş yıl diliyorum. Hizmetler şimdiden mübarek olsun” açıklamasında bulundu.

AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi de şunları kaydetti: “Burada hemşehrilerimizle buluşuyor ve inşallah yeni dönemde bugüne kadar yaptıklarımızın çok daha üzerinde güzel hizmetleri gerçekleştirmek için milletimizin teveccühüyle birlikte yola çıkmış bulunuyoruz. İnşallah 31 Mart bir yeni zaferi kutladığımız ve yeni startı verdiğimiz bir dönem olacak. Uğur Başkanımıza başarılar diliyoruz.”

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer de “Niyetimiz halis, insanımızın gönlüne girmek, hizmet etmek, Konya’yı daha yukarılara taşımak. Dolayısıyla Konya’nın kalbinden ‘bismillah’ diyoruz. İnşallah en güzel şekliyle bu süreci tamamlayacağız ve hayırlı bir şekilde yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz” sözlerini kullandı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :