Başkan Altay'dan Ramazan Bayramı mesajı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Başkan Altay'dan Ramazan Bayramı mesajı

Altay, mesajında, ramazan ayına veda etmenin hüznüyle bayrama kavuşmanın sevincinin aynı anda idrak ettiklerini belirtti.

Bayramların, mazlum ve mahzun gönüllerin huzur bulduğu, sevinçlerin ve mutlulukların dalga dalga yayıldığı, birlik ve beraberliğin perçinlediği müstesna zamanlar olduğunu vurgulayan Altay, şunları kaydetti:

"Ramazan ayının feyiz ve bereketinin dalga dalga yayıldığı Konya'mızda gerek şehir merkezinde gerekse ilçelerimizde hemşerilerimizle iftar ve sahurlarda beraber olmaya, bu manevi şöleni birlikte paylaşmaya gayret gösterdik. Küslüklere, dargınlıklara son verip kardeşliği her alanda hakim kılalım. Çocuklarımızı hediyelerle, büyüklerimizi sıla-i rahimle mutlu edelim. Bizler huzur içinde bayramı yaşarken, vatanımızı korumak için görev yapan güvenlik güçlerimize ve mazlum milletlere dua etmeyi unutmayalım. Başta değerli hemşerilerim olmak üzere, ülkemizin ve İslam coğrafyasının mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Sağlık ve afiyet içinde nice bayramlara kavuşmayı Allah'tan niyaz ediyorum."

Kaynak:

Etiketler :