Başkan Altay'ın kamerasından Yerköprü Şelalesi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, doğal güzellikleriyle Konya'nın Hadim ilçesindeki Yerköprü Şelalesini görüntüledi. Herkesi Yerköprü Şelalesini ziyaret etmeye çağırdı.
Başkan Altay'ın kamerasından Yerköprü Şelalesi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yerköprü Şelalesini sadece Konya'nın değil, Türkiye'nin en güzel mekanlarından bir tanesini olduğunu söyledi. Başkan Altay, Yerköprü Şelalesi'nin Konya merkeze 100 kilometre uzaklıkta olduğunu belirterek şunları kaydetti: " Yerköprü Şelalesine özellikle hafta sonu gelip buradaki güzelliğe şahitlik edebilrsiniz.Konya'nın güzelliklerini hem Konyalılarla hem de tüm Türkiye ile paylaşmak istiyoruz. Konya Büyükşehir Belediyesi olarak buraya yatırım yapıyoruz. Amacımız önce Konyalıların sonra tüm Türkiye'nin ve Dünya'nın yerköprü şelalesini görmesi için sizleri yer köprü şelalesine davet ediyoruz."

yeni-haber-video-028.jpg

 Başkan Altay,Twitter'den yaptığı paylaşımda; "Video işini çözdüm ama ses olayını az daha çalışmam lazım. Konya Hadim Yerköprü Şelalesi’ni sizler için görüntüledim." dedi.

UMAHAN ÖZ/ YENİHABER GAZETESİ