Başkan Altay'ın paylaştığı video yürekleri ısıttı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yol çalışmalarını yerinde kontrol etti ve Konya'nın eşsiz manzarasını da videoya çekerek Konyalı hemşerilerinin beğenisine sundu.
Başkan Altay'ın paylaştığı video yürekleri ısıttı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kendisinin çektiği samimi videoyu sosyal medyada yayınladı. 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,Beyşehir, Yeşildağ, Dumanlı, Derebucak, Gencek, Huğlu, Üzümlü ve Seydişehir'e giderek hem büyükşehirin yol çalışmalarını kontrol etti hem de Konya'nın eşsiz manzalarını videoya çekerek Konyalı hemşehrilerinin beğenisine sundu.

Ayrıca Konya'nın düz bir ovadan oluştuğunu söyleyenler için Başka Altay, Konya'nın özellikle Toroslar tarafında Beyşehir'den Taşkent'e kadar uzanan coğrafyada çam ormanlarının içerisinde çok güzel ormanlık ve dağ alanlarının olduğunu söyledi.

"BEYŞEHİR GÖLÜMÜZ BU YIL EN GÜZEL YILLARINDAN BİRİNİ YAŞAYACAK"

Kendi kameramdan, tek başıma yol hikayem diyerek sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Uğur İbrahim Altay; "Beyşehir Yeşildağ'a doğru gidiyoruz. Hem büyükşehir belediyemizin yol çalışmalarını kontrol ediyoruz hem de bu müthiş coğrafyayı sizlerle paylaşıyorum. Konya'nın o bilindik düz ovadan oluştuğunu düşünenler için Konya'nın özellikle Toroslar tarafında Beyşehir'den Taşkent'e kadar uzanan coğrafyada çam ormanlarının içerisinde çok güzel ormanlık ve dağ alanları mevcut. Dumanlı'ya varmak üzereyiz. Seyahati bugün kendi başıma yapıyorum. Dumanlı Yeşildağ Beyşehir yolu açılmış manzara müthiş, Derebucak yolu, Beyşehir Gölü'nün güzelliklerini ve dağlardaki karı görüyorsunuz. Yollarda gayet temiz elhamdüllilah herhangi bir sıkıntı yok, doğa müthiş,inşallah Beyşehir Gölümüz bu yıl en güzel yıllarından birini yaşayacak. Şimdi de Gencek Huğlu'ya doğru geçiyorum. Göynem'den Huğlu'ya gidiyoruz. Yollarda bir sıkıntı yok çok şükür. Manzara da alabildiğince güzel. Belki çokça video çektik ama hakikaten her bir köşesi ayrı bir güzellik. Şimdi de Huğlu'dan Üzümlü'ye doğru gidiyoruz. Bundan sonra Seydişehir tarafına gitmeyi planlıyorum. Bugün yol bizi nereye götürürse oraya doğru gidiyoruz."ifadelerini kullandı.