Başkan Angı: Bizde gizli kapaklı iş yok!

AK Parti Konya’da, Ramazan ayı öncesi seçim değerlendirmesi ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir basın toplantısı gerçekleştirildi.
Başkan Angı: Bizde gizli kapaklı iş yok!

AK Parti Konya’da, Ramazan ayı öncesinde seçim çalışmaları, yürütülen faaliyetleri değerlendirmek ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir basın toplantısı gerçekleştirildi.

‘TEMPOYU ARTTIRDIK’

Her zaman sahada olduklarının vurgusunu yapan AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, “Öncelikle tüm kadınlarımızın 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Ramazanın sonuna doğru seçimleri yapmış olacağız. Hep sahadaydık ama tempoyu da arttırdık. Kıymetli bakanlarımızı misafir ediyoruz. Sahada ziyaretlerimiz, toplantılarımız hız kesmeden devam ediyor. Önümüzdeki günlerde tempoyu daha da arttıracağız. Bu hizmetler büyüyerek devam edecek.” şeklinde konuştu.

baskan-angi-bizde-gizli-kapakli-is-yok.jpg

‘SAMİMİ TAVIR KOYAMIYORLAR!’

Angı, seçmene karşı her zaman dürüst olmak gerektiğini ifade ederek, şu şekilde konuştu; “Bir yerde kendi masalarını dağıtmakla kalmayıp, seçmenin önünde samimi tavır koyamıyorlar. Seçmene karşı dürüst olmak lazım. Bizde gizli kapalı işler yok. Milliyetçi Hareket Partisi’nin olduğu yerde bizim de adımız var. Bu bir seçim. Milletimizin desteklerini istiyoruz. Bugüne kadar büyük destekler verdiler. Şehrin huzurunu kılmak adına bu çabanın içerisindeyiz. Şehrimiz ne kadar güçlüyse, biz de o hazzı duyuyoruz. Konya’yı herkes takdirle yad ediyor.”

‘KADINLAR TOPLUMUMUZUN BİR SEMBOLÜDÜR’

Tüm kadınların gününü tebrik eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Yaklaşan Ramazan ayının hayır getirmesini temenni ediyorum. Kadınlarımıza sevgi, saygı ve güven göstermemiz gerekiyor. Bugün 8 Mart Kadınlar Günü. Kadınlar sadece aileler için değil, toplumun da bir sembolü. Başta Gazze’de sıkıntı çeken çocuk ve kadınlarımızın bir an önce bu sıkıntıdan kurtulmasını temenni ediyorum. Kadınlarımız Büyükşehrimizin birçok faaliyetimizden faydalanıyor. Bizler de bundan memnuniyet duyuyoruz.” diye aktardı.

baskan-angi-bizde-gizli-kapakli-is-yok-001.jpg

‘BİRİN YANINA İKİ KOYUYORUZ’

Çalışmaların hızla devam ettiğinin altını çizen Altay, “Ulaşım alanında çalışmalarımız devam ediyor. Birin yanına iki koyacak kadar imalatları devam ettiriyoruz. Konya merkezde çok önemli çalışmalar yürütürken, ilçelerde de vatandaşlarımızı destekliyoruz. Büyükşehir Belediyesi, örnek bir belediyedir. İnsanlar yapılanları gördükçe, talepleri de artıyor. Bizler de bunun için çaba sarfediyoruz. İnşallah Konya’da temel problemlerin çözülmesi ve diğer alanlarda şehrin marka değerini yükseltmek adına çalışmalar yürütülecek.” dedi.

 Muhabir
Etiketler :