Başkan Angı: Büyük adımlar 14 Mayıs’ta atılacak

AK Parti Konya İl Teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıda Başkan Angı, seçim ve siyaset gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük farkla tekrar seçileceğini aktaran Angı, “Ülkemizin büyük atılımlarını şahlanışını 14 Mayıs seçimleri ile fırsat sağlamış olacağız. Seçimin bayram havasında geçmesini temenni ediyoruz.” dedi.
Başkan Angı: Büyük adımlar 14 Mayıs’ta atılacak

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, gerçekleşen basın toplantısında seçim ve siyaset gündemi hakkında konuşarak, seçim çalışmalarının hızla devam ettiğini vurguladı. Seçimin bayram havasında geçmesini dileyen Angı, “Gündemimiz seçim. Tüm adaylarımızla ve gönüllülerimizle çalışmalarımız devam ediyor. Ülkemizin büyük atılımlarını şahlanışını 14 Mayıs seçimleri ile fırsat sağlamış olacağız. Seçimin bayram havasında geçmesini temenni ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın açık ara seçimi kazanmasını temenni ediyoruz.” ifadelerinde bulundu.

ak-parti-2.jpg

‘KENDİ AMBLEMLERİNİ BİLE ÇIKARAMADILAR’

Seçim gündemi hakkında konuşmalarına yer veren Angı, “Dünyadaki gelişmeler karşısında Türkiye'nin etkin rol alması Cumhurbaşkanımızın gerek diplomaside yaptığı başarılar, gerek dik duruşu ile bu çalışmaların devam etmesini mecburiyet haline getirmektedir. Bir tarafta ülkeyi her alanda büyütme sevdası, bir tarafta kendi iç pazarlıkların pazarlık ve kumar masasına dönüştürdüklerini görüyoruz. Milletin karşısına kendi amblemleri ile çıkarmadılar. Pazarlarının gün yüzüne çıkmalarını temenni ediyoruz. Güçlü yönetimlerin ve liderlerin karşılaştıkları sıkıntılar karşısında 2008 de finansal dünya krizinin Türkiye'yi teğet geçemedi Cumhurbaşkanımızın sayesindedir. Yine muhalefet ülkeyi düşünmek yerine iktidarı zora sokmaya çalıştı. Bizim tarafımızda ülkenin sorunlarını dert edinmiş öbür tarafta şehirden haberi dahi olmayan ismi listede gözüksün çabası derdinde olan taraf var.” şeklinde konuştu.

ak-parti-3.jpg

‘CUMHURBAŞKANIMIZA HOŞ GELDİNİZ DİYORUZ’

2 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya’ya geleceğini belirten Angı, “Afşar Hadimi çalışmalarımız da epey mesafe kat ettik. Yılan hikâyesine dönen işleri tamamlamaya çalışmaktayız. Mevlana haftası geldiği zaman ‘Program nerede yapılacak?’ gibi soruların cevapları artık anlık olarak verilip, Mevlana Kültür Merkezi ve diğer Kongre Merkezlerimiz ile bu durumu üstlenmekteyiz. Şehrin büyümesi ve turizmin gelişmesi için önemli bir adımdır. Büyük projelerin 21 yıl içinde tamamlamak için çaba gösterdik. Cumhurbaşkanımız 2 Mayıs günü Konya'mıza teşrif edeceklerdir. Geçtiğimiz Kasım ayında misafir etmiştik şimdi ise 2 Mayıs'ta tekrar beklemekteyiz. Cumhurbaşkanımıza şimdiden hoş geldiniz diyoruz. Akşam geç saatlerde Cumhurbaşkanımız rahatsızlandı. Kolay bir tempo ile çalışmıyor. Günde 5-10 programa katılmaktadır. Bunların sonrasında mide üşütmesi sebebi ve mevsim geçişlerinden kaynaklı bir mide bulantısı yaşadı. Çok şükür şu an sağlığı ile ilgili bir sorun yoktur. Ülkenin her işine koşan bir lider olmak kolay değil. Rabbim ona sağlık versin endişe edilecek bir durum söz konusu değildir.” İfadelerine yer verdi.

‘MUTLU OLMAYI BİLİN!’

Yapılan çalışmaların başarısını kutlamak gerektiğini vurgulayan Angı, “AK Partinin kutlu yürüyüşüne ilk günden beri sahip çıkan hemşerilerimizden Allah razı olsun. Bugün baktığımız zaman kim kiminle birlikte hangi yolda olduğunu görmekteyiz. Türkiye'nin büyümesinden Amerika ve benzer ülkeler rahatsızlardır. Bu sebeple içerideki dostları ile bir olup iktidarı değiştirmeye çalışmaktadırlar. Hürjetimiz test uçuşundan başarı ile geçti. Bunlar bu ülkenin geçmişte özlemini duyup bugün bunların başarısını yaşıyor oluşumuzdur. Bu yapılan çalışmalardan bile rahatsız olmaktadırlar. Biraz mutlu olmayı bilin. Bu başarı bizim milletimizin başarısıdır. Bunu kutlamak gerekir. Bu çalışmalarda Cumhurbaşkanımızın emeği büyüktür. Bunu AK Parti olarak biz bu ülkenin çocukları başardık. Bu eserler kalıcı eserlerdir. Ülkeye özgüven kazandırmış oluyoruz.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

 Muhabir
Etiketler :