Başkan Angı: Cesaretleri olmadığı için yarışa giremediler

AK Parti Konya İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda, başkanlar ve milletvekilleri bir araya gelerek siyaset gündemini değerlendirdi.
Başkan Angı: Cesaretleri olmadığı için yarışa giremediler

AK Parti Konya İl Teşkilatı, milletvekili adayları ve belediye başkanları yerel basın ile bir araya geldi. AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın Konya’da yine güçlü destek alacağını söyleyen Başkan Angı, “Cumhur İttifakının dışındaki partilerin merkez ve ilçelerdeki durumlarını görüyoruz. Cesaretleri olmadığı için kendi isimleriyle bile yarışa giremediler. Biz doğru adımlarla, dev projelerle yolumuza devam ediyoruz. Alnımız ak, başımız dik.” dedi.

AK Parti Konya İl Başkanlığındaki düzenlenen toplantı, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Konya Milletvekili ve Adayı Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Meryem Göka, AK Parti Konya Milletvekili ve adayı Selman Özboyacı ve diğer adayların katılımlarıyla gerçekleşti. Toplantıda siyaset gündemi değerlendirilerek, basın mensuplarının sorularına yanıtlar verildi. Çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Angı,“Sahadayız. Seçimin son dönemecine girdik. Ülkemizi nerden nereye getirdiğimizi, 21 yıllık değişimizi bizzat görüyoruz. Bunu görmüş kıymetli hemşerilerimizle bunları değerlendiriyoruz. Diğer taraftan da yapılmış bunca güzel işlere, neleri ilave edeceğimizi konuşuyoruz.” diye aktardı.

konya-daha-guclu-yedek-1.jpg

HASAN ANGI: YAPILMASI GEREKENLERİN YÜZDE 90’I YAPILDI

Yapılması beklenen projelerin yüzde 90’ının yerine getirildiğini ifade eden Angı,“Hükümetten yapılması beklenen başlıkların yüzde 90’ını yerine getirmiş, yeni oluşan taleplerin karşılanmasını yine güçlü bir liderle, güçlü bir ekiple yerine getirileceğine milletimiz inanıyor. “Tüm teşkilat kademelerimizle birlikte, 31 ilçenin tamamında programlar gerçekleştiriyoruz. Gece geç saatlere kadar sürdürüyoruz. Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, ana kademelerimiz, meclis üyelerimiz, Belediye Başkanlarımız ve bu işe gönül vermiş, bu davada biz de varız diyen ülke sevdalılarıyla birlikte bu yürüyüşü gerçekleştiriyoruz. Bu seçimlerin başta Konya’mız olmak üzere aziz milletimize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerinde bulundu.

‘BİZİM ANLIMIZ AK BAŞIMIZ DİK’

Cumhur İttifakının seçimleri başarılı bir şekilde tamamlayacağını vurgulayan Angı, “Geçtiğimiz gün Sayın Cumhurbaşkanımızı misafir ettik. Kendisine en kalbi duygularımızla şükranlarımızı iletiyoruz. İlk gün ki heyecanı meydanda yaşatan hemşerilerimize minnettarız. Şehrin bir bütün içinde bu heyecanı ortaya koymak adına Cumhurbaşkanımızı yol boyu karşılayan kardeşlerimize, miting meydanını son saate kadar hanca hınç devam ettirmeleri, coşkudan bir gram eksilmeden son ana kadar takip eden hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Tabi bunu hazmedemeyenler var. Yalanı, iftirayı üreten merkezler de maalesef var. Cumhurbaşkanımız her gün 2-3 ilde mitinglerle yapılanları ortaya koyarken, diğer cenah doğru dürüst miting bile yapamıyor. Cumhur İttifakının dışındaki partilerin merkez ve ilçelerdeki durumlarını da gidince görüyoruz. Cesaretleri olmadığı için kendi ilçeleriyle bile yarışa giremediler. Biz doğru adımlarla, dev projelerle yolumuza devam ediyoruz. Anlımız ak, başımız dik, Saha heyecanımız gayet iyi. Bunu da inşallah sandıkta göreceğiz.” sözlerine yer verdi.

konya-daha-guclu-3.jpg

UĞUR İBRAHİM ALTAY: KONYA’NIN YARINLARI ÇOK DAHA GÜÇLÜ OLACAK

Yapılan çalışmaların ve projelerin Konya’nın başarısı olduğunu belirten Uğur İbrahim Altay, “Son düzlükteyiz. Çalışmalarımız çok yoğun bir şekilde devam ediyor. 7 Nisan’dan, 3 Mayıs’a kadar 36 farklı noktada temel atmalar ve açılışlar gerçekleştirdik. Bunların güncel yatırım bedeli bir milyar 562 milyon lira. Bunlar vatandaşımıza hizmet olarak bir kısmı başladı, bir kısmının da başlangıcı gerçekleşmiş oldu. Konya Belediyeciliği, geçmişten itibaren her zaman eser, hizmet üreten bir belediyecilik anlayışıyla çalışıyor. Programın yoğunluğundan dolayı yapamadığımız işlerimiz de var. Devam eden işlerimiz var. Çok ciddi çabalar veriyoruz. Bir taraftan da Hatay’daki çalışmalarımız devam ediyor. Cumhurbaşkanımızın medyanda Konya’nın Hatay’la ilgili yaptıklarından bahsetmesinden de büyük bir gurur duyduk. Bu bir Konya başarısıdır. Biz yoğun bir şekilde çalışmaya, hizmet üretmeye devam ediyoruz. İnşallah bundan sonra da Konya’mıza eser üretmeye devam edeceğiz. Konya’nın yarınları çok daha güçlü olacak. Çok deneyimli bir ekip var. Bu ekibin Konya için yapacağı çok şey var.” şeklinde aktardı.

konya-daha-guclu-1.jpg

TAHİR AKYÜREK: AK PARTİ FARKI

Yürütülen projelerin AK Parti farkıyla olduğunu dile getiren Tahir Akyürek, Demirkapı Tüneli ile ilgili soruya da cevap verdi. Demirkapı Tüneli’nin, Türkiye’nin en önemli ulaşım projelerinden biri olduğunu söyleyen Akyürek, AK Parti’nin milyar dolarlık büyük projelere imza attığını belirtti. Akyürek, “Onlar kalp yapmayı öğrenmeye çalışırken, Avrupa’nın en büyük yatırımları Türkiye’de insanlarımıza kazandırıldı. Konya’da herhangi bir sıra kaygısı gütmeden Milletvekili Adaylarımızın hepsi çok yoğun bir çalışma yürütüyor. Hepsi birbirinden değerli, çok güçlü, söyleyecek sözü olan arkadaşlarımız. Bu da AK Parti farkıdır. Canla, başla çalışan dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

MERYEM GÖKA: TÜRKİYE KARŞITI SÖYLEMLERİ VAR

The Economist dergisinin Türkiye ve Erdoğan karşıtı söylemlere yer verdiklerini dile getiren Meryem Göka, “The Economist’in haberleri, bizim 2013’ten beri tüm seçimlerimizi takip eden Batı medyasının direk olarak ‘Anti Erdoğan’ olarak yaptığı, Türkiye ve Erdoğan karşıt söylemleri vardır. Bunları yoğunlaştırdılar. O zaman da Alman medyasının çok büyük bir yayın organı 10 sayfalık Türkçe bir yayın yaptı. Kapağında da ‘Sakın eğilmeyin’ söylemlerine yer verdi. Seçim dönemlerinde bunları daha yaygın olarak görüyoruz. Kara bir propaganda yürütüyorlar. Dezenformasyon zaten çok fazlasıyla var. The Economist, attığı makaleyi Twitter hesabından da sabitledi. Bunu aslında çok uzun zamandan beri yazıyorlar. Ben yakından takip ediyorum” dedi.

‘BUNLAR BİZİ ENGELLEYEMEZ’

Ne olursa olsun çalışmalarına devam ettiklerini aktaran Göka, Kılıçdaroğlu’nun adaylığı netleşince, Almanya medyası Kılıçdaroğlu’nun fotoğraflarını paylaşarak başlığı da ‘Anti Erdoğan’ olarak veriyor ve farklı medyalarda yer alıyor. Bu algı uzun süreden beri Batı medyası tarafından verilmeye çalışılıyor. Bunu sistematik olarak yapıyorlar. Uzun zamandır daha düşük seviyede yer alıyordu. Şimdi hemen hemen hepsinde görebiliriz. Ama bizim sahadaki karşılığımızı görüyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın inanılmaz performansıyla birlikte taşan sahaları görüyorlar. Biliyorlar ki ne kadar ekonomik sıkıntılar yaşanırsa yaşansın. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sabit bir kitlesi ve çok büyük popülerliği devam ediyor.Aslında bunu beklemediklerini söylüyorlar. Şimdi bu propagandalarını arttırdılar. Ama biz yine işimize bakıyoruz. Bunlar bizi engellemez. Hatta elimize daha güçlü argümanlar da veriyor.” diye konuştu.

SELMAN ÖZBOYACI: AK PARTİ MİLLETİN PARTİSİDİR

AK Partinin milletin partisi olduğunun altını çizen Selman Özboyacı, “Almanya’da genç siyasetçi bir arkadaşım şöyle söylüyordu; ‘Burada 4 yaşındaki bir çocuk, Almanya’nın Cumhurbaşkanını Recep Tayyip Erdoğan zannediyor.’ Cumhurbaşkanımız o kadar çok manşet olmuş ki gazetelere, küçük çocuklar Alman Başbakanını bilmezken, Cumhurbaşkanımızı biliyorlar. Konya medyası her zaman habercilik etiğine göre haber yapıyor ama ulusalda maalesef biz bunu göremiyoruz. AK Parti milletin partisidir. AK Parti, sahadaki gücüyle var olmuş bir partidir. Ve 21 yıldır milletinin sesi olmaktan hiç vazgeçmemiş bir partidir. Bu yüzden onlar ne kadar taraflı yayın yaparlarsa yapsınlar, biz milletimize sırtımızı dayayıp koşturmaya devam edeceğiz.” dedi.

 Muhabir
Etiketler :