Başkan Angı’dan Konyalılara çağrı

AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından Cumhur İttifakının Başkan ve Milletvekilleri ile birlikte bir basın toplantısı gerçekleştirildi. Vatandaşlara ‘mutlaka sandığa gidin’ çağrısında bulunan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Umudumuz, hedefimiz, gayretimiz o ki, 28 Mayıs'ta da Sayın Cumhurbaşkanımıza en yakın rakibinden 3 katı oy aldığı seçimde bunu 4 katına çıkarmak. Bunun için sahadayız.” dedi.
Başkan Angı’dan Konyalılara çağrı

AK Parti Konya İl Başkanlığında seçim gündeminin değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, MHP Konya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan, MHP Konya Milletvekili Konur Alp Koçak, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İbrahim Taşdöven ve Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, BBP Konya İl Başkanı Abdulhamit Kutalmış Özcan, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti İlçe Başkanları ile teşkilat üyeleri katım sağladı.

baskan-angidan-konyalilara-cagri.jpg

HASAN ANGI: HEDEFİMİZ 4 KATI

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde 4 kat farkla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tekrar seçileceğinin vurgusunu yapan Başkan Angı, “14 Mayıs için baktığımızda Konya olarak hamdolsun güzel neticelerle hem Milletvekili seçimlerimizin hem de Cumhurbaşkanlığı birinci turundaki oy miktarımız başarılıydı. Diğer ittifakın oy oranı olarak hem Cumhurbaşkanlığında hem Milletvekilliğinde 3 katı, Milletvekilleri sayıları açısından baktığımızda ise 4 katı bir sonuç var. Umudumuz, hedefimiz, gayretimiz o ki, 28 Mayıs'ta da Sayın Cumhurbaşkanımıza en yakın rakibinden 3 katı oy aldığı seçimde bunu 4 katına çıkarmak. Bunun için sahadayız. Cumhur İttifakımızın tüm partileri, tüm Milletvekilleri bu çabayı ortaya koyuyor. Kıymetli hemşirelerimizin yine sandıklara gidip, katılımın en üst düzeyde olması istiyoruz. Ki 14 Mayıs’ta Türkiye ortalamasının üzerinde bir katılım vardı. 28 Mayıs Pazar günü yine o sandıklara gitmeyenler varsa gitmelerini, diğer adaylara oy vermiş olanlar varsa ise hepsinin oyunun Cumhur İttifakımızın Cumhurbaşkanı adayı olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermelerini sağlamak. İsteğimiz bu.” ifadelerine yer verdi.

ak-parti-5.jpg

‘ENGEL OLAMAYACAKLAR’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kimsenin engel olmayacağını belirten Angı, “Doğru adımlarla Türkiye Yüzyılını, bu yürüyüşü başarmak ve büyük ve güçlü Türkiye inşasını hep birlikte gerçekleştirmek. Bu ülke hepimizin. Birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşçe bunu sağlayabiliyoruz. Diğer adaya baktığımız zaman masada aday olabilmek için her türlü rüşveti veren, her türlü makamı dağıta, hatta rakip gördüklerine karşı kurulan her türlü kumpasa da göz yumabilen bir yapı. 14 Mayıs’tan sonra ise tamamen yalan ve iftiralar üzerin kurulu milleti yanıltacaklarını zannedenler, eserleri, hizmetleri ve ülke sevdasıyla yoluna devam eden Sayın Cumhurbaşkanımıza engel olamayacaklar. 28 Mayıs seçimlerinin şehrimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

UĞUR İBRAHİM ALTAY: GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE SEÇECEĞİZ

Daha fazla oy ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tekrar seçileceğinin altını çizen Başkan Altay, “İkinci tur için çalışmalara devam ediyoruz. Belediyecilik hizmetlerimizi de aralıksız ve kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz. Önümüzdeki hafta da temel atma ve açılış törenlerimize aralıksız bir şekilde devam edeceğiz. Şehrimizde trafik ve ulaşımla ilgili sorunları çözmek için büyük bir gayret içerisindeyiz. Konya'da bu işleri yürütürken bir taraftan da Hatay'da bize verilen bize görevler var. Onları yönetmek adına mesaimizin bir kısmını Hatay'da yapıyoruz. Pazar günü gerçekleştirdiğimiz Konya Konteyner Kent ikinci etabı Sayın Cumhurbaşkanımız, MHP Genel Başkanımız ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkamız ziyaret ettiler. Çok coşkulu bir kalabalığı Cumhurbaşkanımız hitap etti. Ve Hatay’da yapılan projelerimiz için Konya’ya övgü dolu sözler sarf etti. Hatay'da problem bitene kadar, insanlarımızın ihtiyacı kalmayana kadar orada olmaya devam edeceğiz. Kurumlarımıza, Konyalılara buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Bir taraftan da seçimlerin ikinci turuna yaklaşıyoruz. İnşallah 28 Mayıs'ta yoğun bir katılımla ikinci turu gerçekleştirerek Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Konyalılar ilk başta bize çok büyük bir destek verdiler. İnşallah rehavete kapılmadan daha güçlü biri destekle Konya olarak yine Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği veren Büyükşehirlerden biri olmayı arzu ediyoruz.” diye aktardı.

ak-parti-13.jpg

REMZİ KARAASLAN: BÜYÜK BİR KAZANIMLA SONUÇLANDI

İlk tur seçimlerinin başarıyla sonuçlandığı belirten MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan, “ 14 Mayıs’ta yapılan seçimlerin Cumhur ittifakı açısından büyük bir kazanımla sonuçlandığından bahsetmek istiyorum. 14 Mayıs'ta yapılan seçimlerde Cumhur İttifakı Milletvekilleri sayısının korunması ve de Sayın Cumhurbaşkanımıza gösterdiğimiz teveccühü Konya’mız açısından büyük bir kazanımla sonuçlandığını gördük. İnşallah 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Konya’mızda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a daha güçlü destek çıkacağına inanıyorum. Bundan sonraki süreçte bir hafta içerisinde inşallah kapı kapı, sokak sokak bütün vatandaşlarımıza dokunaraktan desteklerini isteyeceğiz. İnşallah 28 Mayıs'ta Cumhur İttifakının başarılı sonuçlar alacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

MUSTAFA KALAYCI: YALAN VE İSTİSMAR SİYASETİ KAYBETMİŞTİR

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ise, “14 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı birinci tur seçim sonuçları ve milletvekili seçimleri geçici sonuçları göstermektedir ki, eser ve hizmet siyaseti kazanmıştır, yalan ve istismar siyaseti kaybetmiştir. Cumhurbaşkanımızın 21 yıldır ülkemize kazandırdığı eserler, yaptığı hizmetler, gerçekleştirdiği atılımlar birçok alanda dünyanın önde gelen ülkeler arasına koyması ebette ki milletimizi desteğini mazhar olmuştur. Seçim gecesi dahi yalanlarını devam ettirdiler. ‘Kazandık’ dediler. Yalan söylediler. Çünkü sürekli eleştirdikleri Anadolu Ajansının yayınlarının yanı sıra, kendi verilerini sağlayan Anka Ajansının verdiği veriler içerisinde de Kılıçdaroğlu önde olmamış. İnanıyorum ki 28 Mayıs günü milletimizin tercihi yine Sayın Cumhurbaşkanımızdan yana olacak. Ve rekor düzeyde açık ara seçimi kazacak.” dedi.

ak-parti-2.jpg

KONUR ALP KOÇAK: AÇIK ARA KAZANACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açık arayla tekrar seçileceğini ifade eden MHP Konya Milletvekili Konur Alp Koçak, “14 Mayıs Cumhur İttifakının üstün başarısıyla sonuçlandı. 28 Mayıs’ın bu başarının katlanarak devam edeceği bir gün olacağını şimdiden söylemek mümkün. 28 Mayıs günü Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar seçerek açık ara farkla Cumhurbaşkanlığına yeniden seçerek seçim sürecinde tamamlamış, Türkiye'nin önünü açmış olacağız. Seçimin şimdiden bütün vatana, millete hayırlı olmasını temenni ediyorum. Konya başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanından gelen destekle Cumhurbaşkanımız seçimi açık ara önünde kazanacağını düşünüyorum.” İfadelerine yer verdi.

ABDULHAMİT KUTALMIŞ ÖZCAN: KARŞIMIZDA DÜŞKÜNLEŞMİŞ BİR GRUP VAR

Karşılarında depremzedelere hakaret eden bir grup olduğunun altını çizen BBP Konya İl Başkanı Abdulhamit Kutalmış Özcan, ”İlk turumuzu atlattık. 28 Mayıs inşallah bütün gayretlerimizin hediyesi olacak. Cumhurbaşkanımız gerek ülkemiz, gerek dünya mazlumları için tekrar seçilmesi için hepimiz gayret göstereceğiz. Bir tarafta burada yapılan hizmetler, bir tarafta 60 günde yapılan hastane, diğer tarafta ise depremzedelere hakaret edecek kadar düşkünleşmiş bir grup var. Bizim mücadelemiz bunun üzerinde geçiyor. 28 Mayıs’a hep birlikte ciddi manada hazırlandık. Sefer bizden, zafer Allah’tan. Hayırlı sonuçlar alacağımıza inanıyorum.” ifadelerinde bulundu.

İBRAHİM TAŞDÖVEN: YEDİLİ MASAYA ÜLKEMİZİ TESLİM ETMEYECEĞİZ

Cumhur İttifakı için çalışmalar yürüteceklerini dile getiren Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı İbrahim Taşdöven “Her ne kadar birinci turda taçlandırmış olamasak da 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı olarak hayırlı bir sonuç aldık. Millet İttifakı sandıkta istedikleri sonuçları alamadıktan sonra hakarete varan açıklamaları oldu. Bu nokta Yeniden Refah Partisi olarak Cumhur İttifakı için elimizden geleni yapacağız. Tüm teşkilatımızla samimi bir çalışma yürüteceğiz. Ve 7’li masa dediğimiz gruba ülkemizi teslim etmeyeceğiz.” diye konuştu.

ALİ YÜKSEL: HAYIRLI NETİCELER ALCAĞIZ

28 Mayıs seçimlerinde bekledikleri sonuçları alacaklarını ifade eden Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, “14 Mayıs hepimiz için nasıl hayırlı bir netice verdiyse, 28 Mayıs’ta da inşallah hayırlı bir netice vereceğine inanıyoruz. Böyle hayırlı bir neticeyi alabilmek için elimizden gelen bütün emeği sarf ederek, gayretle, iyi bir neticeye ulaşabilmek için çalışacağız. İttifak demek bu konularda bir ve beraber hareket etmek demektir. Bütün gücümüzle çalışarak Reisi Cumhurumuza oy kutlayacağız. Zaten şahsen Reisi Cumhurumuz ile aramızda çok büyük bir bağ var. Uzun zaman kendisini Avrupa'dan destekledik. Daha sonra bizi Başbakan Müşavirliğine davet etti ve oradan emekli oldum. Cumhur İttifakında yer alan AK Parti'ye elimizden geldiği kadar destek verdik. Elbette bir alternatif olarak Yeniden Refah Partisini kurduk. Ama bağlarımızı hiçbir zaman için koparmadık.” sözlerine yer verdi.

ZİYA ALTUNYALDIZ: VATANDAŞLARIMIZI SANDIĞA DAVET EDİYORUZ

Tüm vatandaşları sandıklara davet eden AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, “Türkiye 28 Mayıs'a gidiyor. Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Milletimiz 14 Mayıs'ta önümüzdeki 5 yıl için Türkiye'nin yönetimini teslim edeceği insan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı esasen işaret etti. Ancak 0.5 gibi bir oy oranı ile %50'nin üzerine çıkamadık. Şimdi tüm milletimizin 21 yıllık tecrübeyi, ülkesine tutkuyu, kadroları Türkiye'nin bölgesel güç, küresel aktör olma yürüyüşünü, Türkiye'nin hayali projelerinin kesintisiz devam etmesini, Türkiye'nin milletiyle devletinin bütünleşerek el el, kol kola 85 milyonun hem bölgesel refahın artırılması hem de küresel anlamda adil bir dünya düzeninin temeli noktasındaki çalışmaların kesintisi devam etmesi için ve Türkiye'nin refahı, her ailenin zenginleşmesi adına bugüne kadar yürütülmüş projelerin kesintisi devamı için, 28 Mayıs'ta bir kez daha Cumhurbaşkanımız yeniden Cumhurbaşkanı seçerek doğru adamla bitirmeyi arzu ediyoruz. Demokrasi şöleni olarak görmek istiyoruz. Tüm vatandaşlarımız sandığa davet ediyoruz.” sözlerine yer verdi.

MUSTAFA HAKAN ÖZER: BİRLİKTELİKLE HAREKET EDİYORUZ

Cumhur İttifakı olarak birliktelik içerisinde olduklarını vurgulayan AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, “Biz Cumhur İttifakı olarak seçimlerden önce ne söylüyorsak, sonrasında da yine aynı şeyleri söylüyoruz. Türkiye'nin her yerinden aynı sözler birlikteliği içerisinde hareket ediyoruz. Ve yaptığımız çalışmalarla bu ilkesel birlikteliği her yerde milletimizin huzurunda en güzel şekilde sergilediğimizi düşünüyoruz. Seçimin ikinci adımına hep birlikte gidiyoruz. Bu ülke birlikteliğinde birlikte sürdürüyoruz. Millet ittifakı Türkiye'nin her yerinde farklı söylemlere yer veriyor. Bir tarafta her yönüyle tutarlı olan, ne yaptığını bilen, ne hedeflediğini bilen bir ittifak, diğer tarafta da sadece seçime odaklı, ilkesiz, öncesi ile sonrası ile millete hiçbir şekilde bir katkısı olmayan ittifakın muhakemesin milletimiz 14 Mayıs’ta doğru bir şekilde yaptığını gözlemledik. İnşallah 28 Mayıs’ta da bunun devamını hep birlikte getireceğiz. Biz bir aradayız ve birlikte gayret ediyoruz. Bu sürecin sonucunda hayırlar getireceğimize inanıyorum.” dedi.

LATİF SELVİ: KARARLI MÜCADELEMİZİ VERDİK

Türkiye Yüzyılı için çalıştıklarını ifade eden AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi, “Cumhur İttifakı olarak ülkemizin bekası için bir araya geldik. Ve kararlılıkla büyük, güçlü Türkiye inşasında, Türkiye Yüzyılı diye mottolaştırdığımız çerçevede hareket etmek için kararlı mücadelemizi verdik. İnşallah bunun hayata geçmesinde en önemli unsur olan Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesi için kararlılığımızı beyan ettik. Bu kararlılığımızın ülkemizin geleceğinde güzel sonuçlar oluşturacağını düşünüyoruz.” sözlerine yer verdi.

MEHMET BAYKAN: MİLLETİMİZ CEVABINI VERECEK

28 Mayıs’a milletin gereken cevabı vereceğini ifade eden AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, Cumhur ittifakı İnşallah Cumhurbaşkanımızın da 28 Mayıs'ta seçilmesiyle birlikte yoluna devam edecek. Rabbim bu birliği ve beraberliği Cumhur İttifakı tablosunu, yine yükselen değer olarak artan bir ivme ile devam ettirmesini bize nasip etsin. Büyükşehir belediyemizin Konya’mız adına Hatay'da yaptığı çalışmaları belediyemizin genelinde çok iyi biliyor ve takip ediyoruz. Öncelikle yaptığımız çalışmalarda Konya ile ilgili karşısına çıkan sözler bizi çok mutlu ediyor. İnşallah milletimiz artan bir ivme ile gereken cevabı 28 Mayıs Pazar akşamı verecektir.” şeklinde konuştu.

TAHİR AKYÜREK: TÜRKİYE GELECEĞİ ADINA ÇOK ÖNEMLİ

Tüm vatandaşları sandığa davet eden AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, “Cumhurbaşkanımızı yeniden seçerek Türkiye yüzyılının gerçekleşmesinde çok önemli bir konuyu aşmış olacağız. 28 Mayıs’tan sonra siyasetin farklı bir şekilde yer alacağını düşünüyorum. Tabi bunu gerçekleşmesi için bütün vatandaşlarımızın hangi siyasal partiye mensup olursa olsun mutlaka sandığa gitmesini ve Türkiye'nin geleceği adına oyunu kullanmasını istiyoruz. O heyecanı da görüyoruz. Bütün arkadaşlarımız, Cumhur İttifakımızın bütün mensupları sahada. Aynı gayretle 14 Mayıs öncesi olduğu gibi çalışmaya devam ediyorlar. Aldığımız tepkiler edindiğimiz intiba insanlarımızın heyecanına devam ettiği, hatta artarak devam ettiği noktasında. 28 Mayıs’ta da aynı doğrultuda Cumhurbaşkanımızın büyük bir oy farkıyla seçilmesi Türkiye’nin geleceği adına çok önemlidir.” diye konuştu.

 Muhabir
Etiketler :