Başkan Özgökçen ayrılığı böyle yorumladı

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, dün akşamki programda İlhan Palut'un ayrılışıyla ilgili sözleri şu şekilde;
Başkan Özgökçen ayrılığı böyle yorumladı

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, dün akşamki programda İlhan Palut'un ayrılışıyla ilgili sözleri şu şekilde;

"Biz geldiğimizde İlhan Palut 4 aylık görevdeydi. Kendisiyle 2021 Haziran ayında 10 dakika konuşarak imza attık. Bize imza atılmaması için baskı yapılmasına rağmen imza attık. İlhan Palut Konyaspor’un en çok puan toplayan Teknik Direktörü. Kendi geleceğimizi düşünseydik böylesine bir başarı sonrası skora bakıp devam ederdik ama ben skora bakan bir başkan değilim. Neden yollarımızı ayırdık çünkü Konyaspor’un temel ilkeleri ve üstün menfaatleri doğrultusunda yol ayrımının doğru olacağını düşündük"

İSTİŞARE KÜLTÜRÜ BİTTİ, KAPRİSLER YAŞANDI

“İstişare kültürü ve tartışılma kültürü ortadan kaybolmuştu ve kişisel kaprisler yaşanmıştı. Yönetimi refüje ederek yönetim dışı kişilerle istişare ederseniz biz buna karşı çıkarız. Ayrılık hemen verdiğimiz karar değildi. Kulübeyi doğru yönetemediğini düşündük. Sağlıklı iletişim ortamı kalmamıştı. Bir diğer konu gençlik ve alt yapı konusunda sorunlarımız vardı. Konyaspor A takımında oynama hayali olan çocuklarımızın hayallerine imkan vermemiz gerekiyordu. Kendi geleceklerimiz için Konyaspor başarısını al aşağı edemeyiz. 1.5 sene içinde sorunun düzelmesi için konuştuk ama sorunu düzeltemedik. Sürekli transfer yaparak nasıl yürüteceğiz? Konyaspor 2000 ve sonrası doğumlu oyuncular arasında Konyaspor 2 dakika süre vermiş. Bu kabul edilemezdi”

AYRILIK ZAMANI

"Dünya kupası arasında anlattığım ilkeleri analiz ettik. 45 gün analiz etme şansı vardı. İyi bir kampta geçiriyorduk. Ama sorunların çözülemediğini gördük. Önümüzde transfer dönemi geliyordu. Transfer dönemi başlamadan yeni hoca ve yeni sistemle sorunun önüne geçmek için harekete geçtik"

UFUK KENDİRCİ - YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :