Başkan Büyükeğen görevi devraldı

Konya Sanayi Odası’nda, tamamlanan organ seçimlerinin ardından devir teslim töreni gerçekleştirildi. Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mustafa Büyükeğen, Odada 2013-2022 döneminde başkanlık görevini yürüten Memiş Kütükcü’den görevi devraldı.
Başkan Büyükeğen görevi devraldı

Konya Sanayi Odası (KSO) 13. dönem organ seçimleri sona erdi. Tamamlanan seçimler sonucunda Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına Mustafa Büyükeğen geldi. Konya Sanayi Odası'nda yapılan seçimlerde Mustafa Büyükeğen, meclis üyeleri tarafından yönetim kurulu başkanlığına seçilirken, 2013 yılından bu yana KSO'nun yönetim kurulu başkanlığını yürüten Memiş Kütükcü de Meclis Başkanlığına seçildi. Yapılan seçimlerin tamamlanmasının ardından yeni Başkan Mustafa Büyükeğen, görevini Memiş Kütükcü’den görevi devraldı. Yapılan törende konuşan Kütükcü, “2013 yılından bu yana Başkanlığını yürüttüğüm Konya Sanayi Odamızın Meclis Başkanlığı görevini şahsıma emanet eden Odamızın tüm meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Başkanımız Mustafa Büyükeğen’e ve Yönetim Kurulu başta olmak üzere tüm meclisimize başarılı bir çalışma dönemi diliyorum” dedi.

baskan-buyukegen-gorevi-2.jpg

BAŞKAN BÜYÜKEĞEN: KONYA’NIN BÜYÜMESİ VE GELİŞMESİ SÜRECEK

Başkan Mustafa Büyükeğen, yaptığı konuşmada, Konya sanayisinin, Türkiye’de önemli bir yere sahip olduğuna değinerek, “Konya’nın sanayisi ve ticaret hayatı ülkemiz için oldukça önemli bir konumda bulunuyor. Ağır bir görevi üstlenerek Konya’nın bu alanlardaki büyümesine hız katacak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her geçen gün büyümesini sürdüren Konya için var gücümüzle çalışacağız. Yeni dönemde Konya için güzel projeler ve yatırımlarla çalışmalarımıza hız vereceğiz” dedi. Yapılan konuşmaların ardından yönetim kurulu üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çekilerek devir-teslim töreni sona erdi.

• SERVET R. ÇOLAK / YENİ HABER GAZETESİ

baskan-buyukegen-gorevi-3.jpg

Etiketler :