Başkan Erdoğan: Oruç Reis'e saldıracak olursanız bedelini ağır ödersiniz dedik ve ilk cevabı aldılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Oruç Reis'imize sakın saldırmayın, saldıracak olursanız bunun bedelini ağır ödersiniz dedik ve bugün ilk cevabı aldılar." dedi.
Başkan Erdoğan: Oruç Reis'e saldıracak olursanız bedelini ağır ödersiniz dedik ve ilk cevabı aldılar

Başkan Erdoğan AK Parti 19. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'nda konuştu.

Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar:

AK PARTİ'NİN 19. YILI

Bu parti, Allah'ın rızasını, milletin desteğini, ümmetin duasını ve insanlığın sevgisini hedefleyerek kuruldu ve bugüne kadar da aynı anlayışla geldi. Bu partinin kurucusu milletimizin ta kendisidir!

AK Parti, kuruluşundan bugüne yaptıkları ve duruşuyla Türk milletinin hayallerini gerçekleştiren, koskoca bir ümmetin umutlarını canlandıran, insanlığın önünde yeni kapılar açan bir parti kimliğine sahiptir.

AK Parti'nin yolunu milletimiz çizmiş, adını da milletimiz koymuştur. Türkiye'nin 14 Ağustos 2001 tarihinden bugüne kadar neler yaşadığını asla unutmamalıyız.

AK Parti, milletimizin özlemlerinden ve taleplerinden doğmuştur. AK Parti, sadece milletimize yaslanan bir partidir.

AK Parti'nin hamurunu milletimiz yoğurmuştur, kumaşını millet dokumuştur. Bütün başarılarımızın bereketi ülkemize ve milletimize aittir.

DOĞU AKDENİZ'DE SONDAJ GERİLİMİ

Oruç Reis'imize sakın saldırmayın, saldıracak olursanız bunun bedelini ağır ödersiniz dedik ve bugün ilk cevabı aldılar.

Çağın ihtiyaçlarına göre üniversitelerimizi tek tip olmaktan çıkarıyoruz.

İnşallah 2022 yılı sonunda aracımız banttan inecek ve ülkemiz elektrikli araçlar konusunda dünyada lider ülkelerden biri haline gelecektir.

2013'ten günümüze kadar olan dönemi 'mücadele' dönemi olarak adlandırıyorum. Bu dönemdeki her saldırının ülkemize ağır bedelleri oldu.

Türkiye tarımda Allah'ın izniyle patlama üzerine patlama yapacak ve dünyanın sayılı tarım ülkelerinden biri haline gelecek.

Koronavirüs salgının ve etkilerinin geçmesiyle ekonomide yeni bir döneme gireceğiz. Bu dönemin şahlanma dönemi olacağına inanıyorum.

Asla kindar değiliz, kimseye husumet beslemiyoruz ama 2002 Kasım'dan itibaren milli iradeye yapılan hiçbir saldırıyı da unutmayacağız.

KADINA ŞİDDETTE SIFIR TOLERANS

Kadına yönelik şiddetle mücadele çalışmalarımızı çok yönlü, bütüncül yaklaşımla, 'sıfır tolerans' ilkesiyle sürdürüyoruz.

Ailenin temeline dinamit koyan hiçbir anlayış, hiçbir düzenleme, hiçbir ideoloji insani olmadığı gibi meşru da değildir.

Kadınlarımıza sahip çıkmada geri duracak olursak, hiçbir zaman bu dünyada da ebedi alemde de hesabını veremeyiz.