Başkan Hilmi Kulluk: Konyaspor gerçeğini hafızalara kazıyacağız

Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk, yeşil beyazlıların 97. yılı dolayısıyla yayınladığı mesajında, "Konyaspor gerçeğini hafızalara silinmeyecek bir şekilde kazımak ve taraftarlarımızın yüzünü güldürmek için çalışıyoruz" dedi.
Başkan Hilmi Kulluk: Konyaspor gerçeğini hafızalara kazıyacağız

Konya'nın dünyaya açılan markası Konyaspor, 97. yaş gününü kutluyor. Başkan Hilmi Kulluk, Yönetim Kurulu adına mesaj yayınladı. Başkan Kulluk yayınladığı mesajında, "Ulu Çınar Konyaspor’umuzun 97. yaş gününü büyük bir gurur, onur ve sevinçle kutluyoruz. İlk başkanımız Süreyya Ege Bey ve arkadaşlarını ayrıca ahirete intikal eden bütün Konyasporluları rahmetle, minnetle anıyoruz. 1922’den bugüne zaman zaman çeşitli badireler atlatılmış olsa da artık bugün geldiğimiz noktada temelleri çok daha sağlam bir spor kulübü hüviyetinde olduğumuzu güçlü ifadelerle söylememiz mümkün. Bu yüzden kulübümüzle camiamızla gurur duyuyoruz. Yüz yıllık tarihimize katkı sağlayan, herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

"ŞEHRİN DÜNYAYA AÇILAN MARKASIDIR"

Konyaspor'un şehrin dünyaya açılan markası olduğunu belirten Kulluk, "Ancak şu unutulmamalı ki; Konyaspor hiçbir zaman sadece bir spor kulübü olmamıştır. Şehrimizin dünyaya açılan en büyük markası olan Konyaspor’umuz bu misyonu ilelebet sürdürmeye kararlıdır. Bu onurlu görevi yönetim kurulu arkadaşlarımızla devraldığımız günden beri tek düsturumuz almaktan çok vermek ve bize emanet edilen bu kulübü layık olduğu yere taşıma gayreti olmuştur. Dün ve bugün yaptıklarımızın tamamı kısa vadede Süper Lig’in zirvelerinde yer almak, vizyon kazandırmak, marka değerini artırmak “Konyaspor Gerçeğini” hafızalara silinmeyecek bir şekilde kazımak ve taraftarlarımızın yüzünü güldürmek üzerinedir..." ifadelerini kullandı.