Başkan Kavuş: ‘Rekor kıracağız!’

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Meram İlçe Teşkilatı gazetemizi ziyaret etti. Başkan Kavuş, sadece seçim süreci için değil, her zaman sahada olduklarının vurgusunu yaparak vatandaşlarla iç içe olduklarını söyledi.
Başkan Kavuş: ‘Rekor kıracağız!’

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ve AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Yurdaışık gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Kavuş, ziyaretinde seçim sürecinden bahsederek, yaptıkları çalışmaları anlattı.

baskan-kavus-rekor-kiracagiz-002.jpg

‘EKSİKLERİ VE TALEPLERİ KARŞILADIK’

Göreve geldikleri ilk andan itibaren bu zamana kadar durmadan çalıştıklarını belirten Kavuş, "Bundan 5 yıl önce Meram Belediyesi için aday gösterilmiştim. 31 Mart 2019’da da Meram tarihinin en yüksek oyunu almak nasip olmuştu. O günden bugüne sürekli koşturarak, Meram’ın eksiklerini, beklentilerini, taleplerini karşılamaya çalıştık. İkinci kez Meram’a tekrar aday gösterilmiş olduk. Bu Meram’da uzun yıllar sonra ilk defa olan bir şey. Yaklaşık 25 yıl sonra oldu.” ifadelerine yer verdi.

baskan-kavus-rekor-kiracagiz-003.jpg

‘SÜREKLİ SAHADAYIZ’

Her zaman sahada çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Kavuş, “Yaklaşık 40 mahalleyi ziyaret ettim. Nüfusu 65 olan Kumralı Mahallesi’nden tutun da nüfusu 4 bin olan Kaşınhanı Mahallesi’ne kadar bütün uzak mahalleleri ziyaret ettik. Şimdi de merkez ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Harmanda yüzümüzün gülmesi aslında 5 yıldır tarlada izimizin olmasında. Gittiğimiz her yerde güler yüzle karşılaşıp, dualarla uğurlanıyoruz. Benim başarı kriterim de buydu zaten. Şimdi yeni bir dönemin arifesindeyiz. Ülkemizde her şeye rağmen hem büyükşehrimizin hem de bakanlıklarımızın gücünü Meram’da bu dönem fazlasıyla görülmesine vesile olduk. Seçime özel bir şey yapmıyoruz. Bu hep yaptığımız bir şey. Sürekli sahadayız.” şeklinde konuştu.

baskan-kavus-rekor-kiracagiz-004.jpg

‘HEMŞEHRİLERİMİZİN HEP YANINDA OLDUM’

Her zaman vatandaşın yanında, sahada olduğunun vurgusunu yapan Kavuş, “Sahada gördüğümüz güler yüzün, sandıkta da sonucunu alırsak çok güzel bir iş yapmış olacağız. Sahada hemşehrilerimizin yanında hep oldum. Ben gereğini yaptım. Asla çalışmalarımızı yavaşlatmadık. Zaten yavaşlatamayız. Allah’ın izniyle Türkiye genelinde Konya olarak, Meram olarak rekor kıracak oylar bekliyorum. İlçe belediyeler arasında en üst noktalarda olacağımıza inanıyorum. Çünkü buna dair çalıştık.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

baskan-kavus-rekor-kiracagiz-005.jpg

 Muhabir
Etiketler :