Başkan Kılca: Bu güzel günleri fırsat bilmeliyiz

Konya'da Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Regaig Gecesi veÜç Aylar’ın başlangıcı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bu tür zamanları birliği ve beraberliği pekiştiren zamanlar olarak nitelendiren Başkan Hasan Kılca; “Bu kıymetli gecenin ve kavuştuğumuz Üç Aylar’ın tüm dünya mazlumlarının huzur ve sevincine vesile olmasını diliyorum” dedi.
Başkan Kılca: Bu güzel günleri fırsat bilmeliyiz

Konya'da Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Regaip Gecesi ve Üç Aylar’ın başlangıcı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Hasan Kılca’nın mesajı şu şekilde; “Rahmet, mağfiret ve bereketin bolca tecelli ettiği Üç Ayların içerisine girdik. Kalplerimizdeki duyguların derinleştiği, manevi atmosferin yükseldiği mübarek aylara şahitlik edeceğiz. Üç ayların her biri ayrı birer lütuf, rahmet ve bereket mevsimidir. Regaip Kandili ise üç ayların giriş kapısıdır. Birbirimize sevgi ve hoşgörüyle yaklaşarak, birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek, toplumumuzu daha güzel bir yer haline getirmek için bu güzel günleri fırsat bilmeliyiz.

Zor zamanlardan geçiyoruz geçtiğimiz yıl Şubat ayında 11 ilimizle birlikte tüm Türkiye’yi etkileyen yüzyılın afetini yaşadık. Yine 3 ay önce de Filistin’de başlayan soykırım maalesef devam ediyor. Yeryüzündeki tüm mazlumların barış, huzur ve güvenliği için; Filistin’de ve daha nice mazlum coğrafyalardaki zulümlerin, eziyetlerin, sıkıntıların bitmesi için Regaip Gecesi’ni vesile kılarak dua edelim. Rabbim mazlum coğrafyaların da umut bağladığı ülkemizi daha da güçlendirsin, gayretimizi ve heyecanımızı artırsın.

Bu duygu ve düşüncelerle; aziz milletimiz başta olmak üzere tüm İslam âleminin Mübarek Üç Aylarını ve Regaip Gecesi’ni tebrik ediyor; Müslümanların birlik ve dirliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :