Başkan Kılca o programda açıkladı! Bu yıl ikincisi düzenlenecek

Konya'da Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Kuzucu Hıdır’ı Konyalılarla buluştu.
Başkan Kılca o programda açıkladı! Bu yıl ikincisi düzenlenecek

Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Kuzucu Hıdır,Milli Teknoloji Hamlesi ve TEKNOFEST” söyleşi programını Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

whatsapp-gorsel-2023-08-25-saat-20-56-26.jpg

Türkiye'nin Avrupa'ya göre yaş ortalamasının 33 buçuk olduğuna dikkat çeken Elvan Kuzucu, gelişmeye, öğrenmeye, üretmeye açık olduğunu vurguladı.

​​​​​​​

KONYA ROBOT YARIŞMASININ İKİNCİSİ DÜZENLENECEK

Yerel yönetim ve belediye olarak gençlerin daima yanında olduğunu belirten Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, "Karatay Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana teknoloji ile ilgili gelişmeler için Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile iş birliği yaparak gençlerimizin hep yanında olmaya gayret gösterdik. Teknolojik gelişmeler geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz için büyük önem arz ediyor. TEKNOFEST artık dünyada bir marka oldu. En son geçen yıl robot yarışmasını da ilçemizde düzenledik. Bu yıl inşallah Konya Robot Yarışmasının ikincisini düzenleyeceğiz. Biz gençliğimizi TEKNOFEST kuşağına emanet ediyor ve onlara güveniyor onlarla gurur duyuyoruz"dedi.

Etiketler :