Başkan Kılca öğrencilerin yanında

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç ile birlikte gerçekleştirdiği okul ziyaretlerini sürdürürken ilçe merkezindeki ziyaretleri tamamladı. Ziyaretlerin hem kendileri hem de eğitim camiası adına oldukça verimli geçtiği söyleyen Başkan Hasan Kılca; “Okul öncesinden üniversiteye kadar her yaş ve kademeden öğrencimize destek sunuyoruz” dedi.
Başkan Kılca öğrencilerin yanında

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın ilçe genelindeki bütün okulları kapsayan okul ziyaretleri devam ediyor. Okul ziyaretleri kapsamında merkez mahallelerde son olarak Hacı Yusuf Mescit Ahmet Haşhaş İlkokulu, Kurtuluş Ortaokulu, Kuvayı Milliye İlkokulu, Sultan Alparslan İmam Hatip Ortaokulu, Hacıveyiszade Mahallesi Ahmet Haşhaş İlkokulu, Karatay Halk Eğitim Merkezi, Yavuz Selim İlkokulu, Karatay Hürriyet Ortaokulu, Ahi Evran Mesleki Eğitim Merkezi, Aykent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaret edildi. Ziyaretlerde Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Karatay Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Şevik, Mustafa Yaylacı ve Osman Ciğer ile Karatay Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fehmi Adam, Başkan Hasan Kılca’ya eşlik etti.

karatay-belediye-baskani-hasan-kilca-okul-5.jpg

BAŞKAN HASAN KILCA İLÇE MERKEZİNDEKİ OKUL ZİYARETLERİNİ TAMAMLADI

Böylece Hasan Kılca, göreve geldiği 2019’dan bu yana sürdürdüğü okul ziyaretlerinin ilçe merkezindeki bölümünü tamamlamış oldu. Kılca, okul ziyaretleri kapsamında okulların yöneticileri, öğretmen ve öğrencileriyle buluşarak hem okulların ihtiyaçları ile taleplerini yerinde aldı hem de okulların ve öğrencilerin yürüttükleri çalışmalar hakkında da bilgi alışverişinde bulundu.

karatay-belediye-baskani-hasan-kilca-okul-2.jpg

AMACIMIZ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN YANINDA OLABİLMEK

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, göreve geldikleri günden itibaren okul ziyaretlerini sürdürdüklerini ifade ederek bu ziyaretlerin hem kendileri hem de eğitim camiası için verimli geçtiğinin altını çizdi. Hasan Kılca şunları söyledi; “Karatay’daki okullarımızın tamamı bizim göz bebeğimiz, hepsine destek veriyoruz. Öğretmenlerimiz kutsal bir görev yapıyorlar. Anne babalardan sonra en çok hürmet edilen insanlar öğretmenlerimizdir ve onlar geleceğimizin birer mimarları. Hepsi Çocuklarımızın yetişmesine emek veriyorlar. Bizler de ilçe merkezimizdeki okullarımızın ziyaretlerini tamamladık. Bu ziyaretlerimizin dışında da gerek ekiplerimizle gerekse kendimiz gelerek her zaman okullarımızın ihtiyaçlarını takip ettik. Tüm okullarımızla ortak projeler yaptık. Göreve ilk geldiğimizde ilk temel atmamız okul inşaatlarıyla oldu. 6 tane eğitim tesisini tamamlayarak Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ettik. Yine bahçesi müsait olan tüm okullarımızın bahçesine halı saha yapma sözü vermiştik onu da büyük aşamada tamamlamak üzereyiz. Kapalı spor salonları, bahçe düzenlemeleri, çevre düzenlemeleri, okulların ihtiyaçları noktasına fiziki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 1’nci sınıfa başlayan tüm çocuklarımıza çanta ve kırtasiye desteği, kitap desteklerimiz oluyor. Okullarımızın tamamında TÜBİTAK’ın Popüler Bilim Yayınları Kitaplığı kurduk. 4’ncü sınıfta okuyan çocuklarımıza bu yıl 4 tane otobüs aldık. Öğrencilerimizi bu otobüslerimizle Trafik Eğitim Parkı’na götürüyoruz. Ortaokul ve lise öğrencilerimize Bilim ve Teknik, Bilim Çocuk ile Meraklı Minik dergilerini ücretsiz gönderiyoruz. Sportif yarışmalar, kamplar ve yaz kursları gibi faaliyetlerimiz var. Üniversiteye başlayan gençlerimize eğitim desteklerimiz sürüyor. Ortaokullarımızın tamamına Robotik Kodlama Sınıfları açıyoruz. İlkokullarımıza akıl ve zeka oyunlarıyla ilgili desteklerimiz var. Okul ziyaretlerimize merkeze uzak mahallerimizle devam edeceğiz. Amacımız tüm öğrencilerimiz ile öğretmenlerimize ulaşabilmek ve onların yanında olmaya gayret etmek.”

karatay-belediye-baskani-hasan-kilca-okul-6.jpg

MÜDÜR SAĞDIÇ: BAŞKANIMIZ ÖĞRENCİLERİMİZİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİ DİNLİYOR

Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç da Karatay Belediyesi’nin eğitime verdiği desteği gönülden hissettiklerini söyleyerek; Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın ilçedeki tüm okulları ziyaret etmesinin de bunun bir göstergesi olduğunu işaret etti. Sami Sağdıç; “Karatay Belediye Başkanımız Sayın Hasan Kılca, eğitime büyük önem veriyor. Okul ziyaretleriyle Başkanımız öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi dinliyor. Fiziki projelerde, akademik faaliyetlerimizde, sosyal ve sportif tüm faaliyetlerimizde Karatay Belediyesi’nin her zaman desteğini hissediyoruz. Hasan Başkanımızın okulları yerinde ziyaret etmesi eğitime ve eğitimciye verdiği bir değerin ifadesidir. Kendilerine ve belediyemize eğitime derdikleri destek ve değerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

karatay-belediye-baskani-hasan-kilca-okul-8.jpg

Etiketler :