Başkan Kılca’dan BirGün’e tokat gibi cevap!

Kur’an Kursları üzerinden Karatay Belediyesi’ne algı operasyonu yapan BirGün Gazetesi’ne Başkan Hasan Kılca tokat gibi cevap verdi.
Başkan Kılca’dan BirGün’e tokat gibi cevap!

Milli ve manevi hassasiyetler üzerinden sık sık algı yürüten BirGün Gazetesi, yine benzer bir habere imza attı. “Kuran kurslarına milyonlar akmış!” başlıklı haberle Karatay Belediyesi’nin Kur’an Kurslarına yönelik yatırımlarını karalayan BirGün Gazetesi, “AKP’li Konya Karatay Belediyesi’nin kasasından beş mahalleye Kuran kursu binası inşa etmek için 15 milyon 663 bin TL çıktı. Kuran kursu inşaatı için son ihale bu ay düzenlendi. İnşaatın maliyeti ise 4 milyon 375 bin TL” bilgisini vererek algı yürütmeye çalıştı.

BAŞKAN KILCA TOKAT GİBİ CEVAP VERDİ

BirGün Gazetesi’nin haberini alıntılayan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, adeta tokat gibi cevap verdi. Başkan Kılca yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 5 Kur’an Kursu olsa yine iyi. Son 3 yılda; 6 okul, 30 sosyal tesis, 4 sağlık merkezi, 77 noktada park ve yeşil alan çalışması, onlarca noktada halı saha. Haberinizle ilgili size verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı gurur duyarız. •SEYFULLAH KOYUNCU

Etiketler :