Başkan Koç'tan Konyaspor'a övgü!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 26 Mayıs'ta oynanacak ve ligin kaderini belirleyecek Konyaspor-Galatasaray maçı hakkında gelen soruya cevap verdi. Konyaspor'a güvendiğini belirten Başkan Koç, farklı nedenlerden dolayı UEFA'dan gözlemci talep etti.
Başkan Koç'tan Konyaspor'a övgü!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, başkan adaylığını açıkladığı basın toplantısında gelen soru üzerine Konyaspor-Galatasaray maçı ile ilgili görüşlerini ifade etti. Başkan maça UEFA-FİFA'dan gözlemci atanması gerektiğini söyledi, "Ben Konyaspor Başkanı'nı tanırım çok da severim. Ancak hepimizin bir korkusu var. Rakibimiz ve hakemlerden dolayı UEFA nezdinde gözlemci atanmalı" dedi.

beklenti.jpg

"TEK BEKLENTİM KONYA"

Başkan Koç, TFF ve UEFA'ya gözlemci ile ilgili konuda yazı gönderildiğini belirtti. Şampiyonluk beklentisi konusunda ise "O maçla ilgili beklentim yok. Tek beklentim Konyaspor. Konyaspor oradaki son 3 maçta Galatasaray'ı yenmişti. İnşallah dimdik bir mücadele verirler. Sonunda kazanan ve kaybeden hakkıyla gerçekleştirmiş olur" ifadelerini kullandı. Zorlu 90 dakika 26 Mayıs tarihinde.

 Muhabir