Başkan Erdoğan Konya’ya yeni müjdeler verecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 16.30’da Kılıçarslan Meydanı’nda düzenlenecek mitingle Konyalılarla buluşacak. Çok sayıda yatırımın toplu açılışını gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konyalılara yeni müjdeler vermesi de bekleniyor.
Başkan Erdoğan Konya’ya yeni müjdeler verecek

BÜYÜK KONYA MİTİNGİ SAAT 16.30’DA

Konya bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ağırlayacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 16.30’da Kılıçarslan Meydanı’nda düzenlenecek toplu açılış programında Konyalılarla buluşacak. Konya’ya kazandırılan yatırımların toplu açılışı da yapılacağı Büyük Konya Mitingi’nde Karapınar’da kurulu bulunan ve Türkiye’nin en büyük yenilenebilir enerji tesislerinden biri olan Karapınar GES’in açılışının yanı sıra, kamu ve yerel yönetimlerin yaptığı yatırımların açılışları da gerçekleştirilecek.

manset.jpg

KONYALILARDAN YOĞUN İLGİ BEKLENİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konya ziyareti için tüm hazırlıklar tamamlanırken, Konyalıların akın akın Kılıçarslan Şehir Meydanı’na gitmesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a güçlü destek vermesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konya için yen müjdeler vermesinin de beklendiği mitingin ardından, Erdoğan’ın geleneği bozmayıp yine Mevlana Müzesini ziyaret edeceği de tahmin ediliyor.

Etiketler :