• Haberler
  • Konya
  • Başkan Özaltun ve Meclis üyeleri, sorunları yerinde inceledi

Başkan Özaltun ve Meclis üyeleri, sorunları yerinde inceledi

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve belediye meclis üyeleri, Beyşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve tamamlanan projeler ile mahalleleri gezerek çalışmaları inceledi.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel, Kamil Kahraman Göksu ve Belediye Meclis üyeleri çarşı merkezinde ve mahallelerdeki sorunları yerinde görmek için birlikte incelemelerde bulundu.

Yapılan incelemelerde görülen aksaklıkların biran önce giderilmesi için ilgili birimlere talimat veren Başkan  Özaltun, “Beyşehir’in ana caddelerinde yürüyelim istedik. İşletme körlüğü denen bir şey var, belki göremediğimiz, atladığımız konular olabilir; birlik beraberlik içerisinde sahaya çıkalım parklara, çöplere bakalım, vatandaşlarımızla konuşalım, onların direktifleri dahilinde hizmet edelim istedik” dedi.

Bakmadan Geçme