Başkan Özgökçen sitem etti! İşte Ümraniyespor maçı için satılan bilet sayısı

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Konyaspor-Ümraniyespor maçı için toplam 700 bilet satıldığını açıkladı.
Başkan Özgökçen sitem etti! İşte Ümraniyespor maçı için satılan bilet sayısı

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Konya’da yayın yapan gazetelerin genel yayın yönetmenleri ile MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda bir araya geldi.

fatih-ozgokcen-konyada-yayin-yapan-gazetelerin-genel-yayin-yonetmenleri-ile-3.jpg

Başkan Fatih Özgökçen'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"6 liraya da bilet fiyatı belirlediğimiz zamanlar oldu. 2,5 milyonluk şehirden bahsediyoruz. Bizim taraftar gruplarımız Türkiye’de şöyle iyi böyle iyi diye kendimizi kandırmanın bir manası yok. Buradaki öz eleştiriyi yapmak lazım. Benim çok garibime gitti. Daha önce böyle bir şey görmemiştik. Ümraniye maçına 700 adet bilet satıldı. Geçen sene 6 bin 500 7 bin bilet satılmıştı. Geçen sene pandeminin etkisiyle bu rakamlara az diye bakarken, bu sene artık 4 büyük takıma rakip bir takım olarak bu sayının olması garibimize gitti. Demek ki Konyaspor maçlarını televizyon karşısında izlemeyi seviyoruz. Bu işten çıkan sonuç budur. Pazar günü maça stadımız hazır, herkes Konyaspor’u özledik diyor ve hava çok güzel ama katılım çok az. Bundan sonra da satılacak bilet sayısı 3 bin olabilir.

fatih-ozgokcen-konyada-yayin-yapan-gazetelerin-genel-yayin-yonetmenleri-ile-2.jpg

Motive olmamak bizleri üzüyor

Maç sonuçlarına bakarak bu hafta lider olabilme durumu da var. Hocamız çalışıyor, futbolcular çalışıyor, stadımız tamamlandı. Bunlar olurken maçı yerinde izlemek için motive olmamak bizleri üzüyor. Bu sadece Konyaspor için değil, yarın başka bir şey oluyor sahip çıkılmayınca bize sahip çıkılmıyor diyorlar”