Başkan Özgökçen,“18 Haziran’a kadar hazır olacağız”

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, kadroya dahil olacak yeni isimlerin 18 Haziran’a kadar takıma dahil olacağını söyledi.
Başkan Özgökçen,“18 Haziran’a kadar hazır olacağız”

Kadroya dahil olacak yeni isimeri 18 Haziran’a kadar takıma dahil edeceklerini belirten Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, yaptığı açıklamada, "Transferi hızlı sonuçlandırmamız lazım. 21 Temmuz’da ilk maçımıza çıkacağız Avrupa’da. Takım 18 Haziran’da toplanacak. Hedefimiz 18 Haziran’dan önce transferi tamamlamak istiyoruz. Yerli birkaç transferimiz bitmek üzere. Önceliği sağ beke verdik. 4-5 ilk 11'de oynayacak kapasitede oyuncu almak amacındayız. Öncelikle onları tamamlayarak yabancı transferlerinde hocamızın ve izleme heyetinin raporu doğrultusunda ağırlık verecek ve sezona en iyi şekilde başlamak istiyoruz" dedi.

Öte yandan Özgökçen, Portekizli oyuncu Bruno Paz transferi için de "İzleme heyetimiz iki aydır Avrupa’da çalışıyordu. Hocamızla istişareli gidiyoruz. Bruno Paz’ı yaşının genç olmasıyla birlikte ileride Konyaspor’a katkı sağlayacağı görüşündeyiz.Göreceğiz, takıma uyum önemli. Beklentimiz yüksek" görüşlerine yer verdi. (Spor Servisi)