Başkan Pekyatırmacı,“ 14 Mayıs’ta yeni bir zafere imza atacağız”

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Hümeyra Saçkesen 14 Mayıs seçimleri kapsamında Novaland Alışveriş Merkezi’ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Başkan Pekyatırmacı,“ 14 Mayıs’ta yeni bir zafere imza atacağız”

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesinde AK Parti Konya teşkilatı ve milletvekili adayları saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Hümeyra Saçkesen seçim çalışmaları kapsamında Novaland Alışveriş Merkezi’ni ziyaret etti. Burada esnaf ve vatandaşlarla görüşen Başkan Pekyatırmacı ve Milletvekili Adayı Saçkesen, 14 Mayıs için destek istediler. Ziyaretlere AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Asım Ceyhan ve teşkilat üyeleri de yer aldı.

avm-ziyareti-3.jpg

Başkan Pekyatırmacı,“ 14 Mayıs’ta yeni bir zafere imza atacağız”

Selçuklu’da her fırsatta vatandaşlarla iç içe olduklarını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Ziyaretlerde belediye hizmetleri noktasında bugüne kadar yaptığımız çalışmaları anlatıyor planlanan çalışmalarla ilgili de hemşehrilerimizle istişarelerde bulunuyoruz. Bu ziyaretler hizmet planlamamıza katkı sağlıyor” dedi.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek isteyen Başkan Pekyatırmacı, “Ülkemizin geleceği adına tarihi bir seçimin arefesindeyiz. AK Parti iktidarlarında Cumhurbaşkanımız liderliğinde bugüne kadar eğitimden sağlığa ulaşımdan yerli ve milli sanayi hamlesine kadar güzel işlere imza atıldı. Bu kazanımların korunması ve “Türkiye Yüzyılı” vizyonunu doğrultusunda yeni hedeflere ulaşılması adına milletimizden destek istiyoruz. Konya her zaman Cumhurbaşkanımıza ve AK Partiye en güçlü desteği verdi bundan sonra da bu desteğin devam edeceğine inanıyoruz. Konya teşkilatları olarak bizler de milletvekili adaylarımızla birlikte sahada seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah’ın izni milletimizin de teveccühü ile hem Cumhurbaşkanlığında hem milletvekilliğinde bir kez daha zafere ulaşacağımıza olan inancımız tam.” diye konuştu.

avm-ziyareti-7.jpg

Milletvekili Adayı Saçkesen,“Gidilmedik mahalle çalınmadık kapı bırakmayacağız”

14 Mayıs seçimleri öncesinde saha çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden 28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Hümeyra Saçkesen, “Ziyaretlerimizde hemşerilerimizden çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Hedefimiz Konya’mızı meclis çatısı altında en iyi şekilde temsil etmek.Bu doğrultuda gidilmedik mahalle, çalınmadık kapı bırakmayacağız ve elimizden gelenin çok daha fazlası için gayret edeceğiz. İnşallah 14 Mayıs günü hem ülkemizde hem de şehrimizde yeni bir destan daha yazarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz.” şeklinde konuştu.

Etiketler :