Başkan Pekyatırmacı: Konya basınındaki müthiş uyum!

Konya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Başkan Pekyatırmacı, yaptığı konuşmada; “Basınımızda müthiş bir uyum söz konusu. Konya modeli bir basın anlayışı ortaya çıkmış durumda.” dedi.
Başkan Pekyatırmacı: Konya basınındaki müthiş uyum!

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Ziyaretinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Pekyatırmacı, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “5 yıldır görev yapıyoruz ve görev yaptığımız süre zarfında uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu uyumu devam ettiriyoruz. Basınımızda da müthiş bir uyum söz konusu. Konya modeli bir basın anlayışı ortaya çıkmış durumda. Herkes üzerine düşen görev neyse yapma çabası içerisinde. Basın camiamıza teşekkür ediyorum. İlk ziyaretlerimizi basın kuruluşlarımıza yapıyoruz.”

baskan-pekyatirmaci-konya-basinindaki-muthis-uyum.jpg

‘KONYA HER YÖNDEN FARKINI ORTAYA KOYUYOR’

Pekyatırmacı, şu sözlerle konuşmasını sonlandırdı “Konya her yönden farkını ortaya koyuyor. Birlik beraberlik vurgusunu hep yapıyoruz. Bu Konya’nın manevi iklimden de kaynaklanan bir durum. Biz bunu daha da arttırarak devam etmeyi düşünüyoruz. Konya’da çok proje, çalışma yapıldı. Ama hizmette sınır yoktur. Biz önümüzdeki 5 yıllık süre içerisinde de çok önemli projeleri hazırlıyoruz. Konyamıza hizmet etmek için sabırsızlanıyoruz. Büyükşehir olmanın getirdiği problemler de var. Bu konuda da hazırlanan önemli projeler var. Yeni dönemin hayırlı olmasını temenni ediyorum. 31 Mart Konya’da rekorların kırıldığı bir gün olacak. Konyamızda bir önceki seçimlerde aldığımız oy oranının üzerine çıkarak rekorları tazelemeyi düşünüyoruz. Bütün vatandaşlarımızdan da destek talep ediyoruz.”

baskan-pekyatirmaci-konya-basinindaki-muthis-uyum-001.jpg

 Muhabir
Etiketler :