Başkan Pekyatırmacı’dan Usta ve Akyürek’e tebrik

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti 7. Olağan Kongresinde yeniden genel başkan seçilen Recep Tayyip Erdoğan ve MKYK’ya seçilen AK Parti Konya Milletvekilleri Leyla Şahin Usta ve Tahir Akyürek için tebrik mesajı yayınladı.
Başkan Pekyatırmacı’dan Usta ve Akyürek’e tebrik

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti 7. Olağan Kongresinde yeniden genel başkan seçilen Recep Tayyip Erdoğan ve MKYK’ya seçilen AK Parti Konya Milletvekilleri Leyla Şahin Usta ve Tahir Akyürek için tebrik mesajı yayınladı. AK Parti 7. Olağan kongresi yapıldı. Büyük kongrede partinin kurucu başkanı Recep Tayyip Erdoğan yeniden Genel Başkanlığa seçilirken, 75 kişilik Merkez Karar ve Yönetim Kurulunda Konya Milletvekilleri Leyla Şahin Usta ve Tahir Akyürek de yer aldı. Merkez Yürütme Kurulunda da yer alan Leyla Şahin Usta İnsan Hakları Başkanı olarak görev yapacak.

‘KONYA’MIZ İÇİN GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAKLARINA İNANIYORUM’

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, kongrede MKYK’ya seçilen Tahir Akyürek ve MYK’ya seçilen Leyla Şahin Usta için tebrik mesajı yayınladı. Başkan Pekyatırmacı mesajında, “Partimizin olağan genel kurulunu büyük bir katılımla Ankara’da yaptık. Yeniden genel başkanlığa seçilen Partimizin kurucusu ve lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı gönülden tebrik ediyorum. Genel Başkanımızın bizlere gösterdiği 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda yanında ve partinin bir neferi olarak bu hedefler doğrultusunda ilerlemekten büyük onur duyuyorum.  Genel kurulda Konya Milletvekillerimiz Leyla Şahin Usta ve Tahir Akyürek de MKYK’da görev aldılar. MYK’ya giren Leyla Şahin Usta İnsan Hakları Başkanı olarak da görev yapacak. İki vekilimizi tebrik ediyorum. İnşallah diğer vekillerimizle birlikte Konya’mız için güzel işlere imza atacaklarına inanıyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.