Başkan Renklibay’dan kura yorumu! 'Üst sıraları zorlayacağız'

TFF 3.Lig’de grup kurası çekildi. 1922 Konyaspor’un da yer aldığı Lig’de temsilcimiz 1.Grup’ta mücadele edecek. 1922 Konyaspor Başkanı Zahir Renklibay, Yeni Haber Gazetesi'ne kura hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Başkan Renklibay’dan kura yorumu! 'Üst sıraları zorlayacağız'

TFF 3.Lig’de grup kurası çekildi. 1922 Konyaspor’un da yer aldığı Lig’de temsilcimiz 1.Grup’ta mücadele edecek. 1922 Konyaspor Balkanı Zahir Renklibay, Yeni Haber Gazetesi'ne kura hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Yeni Haber Gazetesi Spor Müdürü Yılmaz Çelik’e grup kurasını değerlendiren 1922 Konyaspor Başkanı Zahir Renklibay, amaçlarının Konya’ya yakışır bir futbol izletmek olduğunu ve üst sıraları zorlayan bir takım olmak istediklerini söyledi.

Başkan Renklibay yaptığı açıklmada, "Güzel ama bir o kadarvda zor bir kura çektiğimizi düşünüyorum. Zor rakipler var genç birtakım olduğumuz için dengimizde olan takımlarda var. Biz 1922 Konyaspor olarak her maça, her rakibe karşı en üst mücadeleyi göstereceğimizden eminim. Konya’ya yakışan bir takım omak için uğraş veriyoruz. İnşallah güzel bir sezon geçiririz. Bizim ana hedefimiz zaten A takıma oyuncu çıkartmak. Daha sonra bulunduğumuz ligde üst sıralara çıkmak. Genç oyunculardan kurulu bir takımız. Aramıza katılan ve katılacak olan deneyimli arkadaşların da desteği ile birlikte üst sıralarda kalmayı planlıyoruz.”ifadlerini kullandı.

1922 Konyaspor Başkanı Zahir Renklibay ayrıca, yeni sezon için maçların Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı ile Selçuklu Belediyesi’nin sahasında oynama konusunda istişarelerin devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Yılmaz Çelik-YENİ HABER