Başkan Tahmazoğlu Demokrasi Meydanı’nda tanıştığı aileyi ziyaret etti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Demokrasi Nöbeti'nde tanıştığı, Turan Emeksiz Mahallesi'nde ikamet eden Kartal ailesini ziyaret ederek, sorunlarını...
Başkan Tahmazoğlu Demokrasi Meydanı’nda tanıştığı aileyi ziyaret etti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Demokrasi Nöbeti'nde tanıştığı, Turan Emeksiz Mahallesi'nde ikamet eden Kartal ailesini ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Ramazan Ayı'ndan sonrada ihtiyaç sahibi aileleri ziyaretini sürdüren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 15 Temmuz sürecine rağmen ihtiyaç sahibi aileleri ihmal etmiyor. Tahmazoğlu bisiklet hediye etti. Turan Emeksiz Mahallesi'nde ikamet eden 3 çocuklu Ökkeş ve Zeynep Kartal çiftinin evine misafir olan Başkan Mehmet Tahmazoğlu, 11 yaşındakli Ayşegül Şeyma, 8 yaşındaki Elif Buse ve 7 yaşındaki Hatice Nur'a bisiklet hediye etti.

"Millet iradesine sahip çıktı"

Başkan Tahmazoğlu, Demokrasi Meydanı'nda tanıştığı Ökkeş Kartal'ın evine ziyarette bulunduklarını belirterek, "Biliyorsunuz 15 Temmuz'da millete karşı haince ve alçakça yapılan bu darbe girişimine karşı milletimiz top yekûn darbeye karşı durarak, yaklaşık 20 gecedir demokrasi nöbeti tutuyor ve tutmaya da devam ediyor. Bizde Demokrasi Meydanı'nda tanıştığımız Ökkeş kardeşimizin evini ziyarete geldik. Çünkü Ökkeş kardeşimiz 15 Temmuz gününden bu yana Demokrasi Nöbeti tutan müdavimlerimizden. Kendisiyle dün akşam Demokrasi Meydanı'nda sohbet ettik ve kendisi de bizi evine davet etmişti. Bizde bugün Ökkeş kardeşimizi ve birbirinden tatlı çocuklarını ziyarete geldik. Kendilerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Milletimizin kendi iradesine sahip çıkması gerçekten çok önemli. Bizde kendilerini teşekkür bağlamında ziyaret ederek çocuklara küçük bir hediye verelim dedik. Allah birliğimizi beraberliğimizi dirliğimiz bozmasın" dedi.

"Mutlu ve gururluyum"

Başkan Tahmazoğlu'nun evlerine ziyaretinden dolayı oldukça mutlu olduğunu ifade eden Ökkeş Kartal, "Başkanla konuşmak için çok mücadele verdim. Bu mücadelemde de başarılı oldum. Oldukça mutluyum. Kendisiyle Demokrasi meydanında konuştuk ve evime davet ettim. Kendisi de beni kırmayarak evime geldiği için çok mutlu ve gururluyum" diye konuştu.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Kartal ailesini ziyaretinden sonra mahalle sakinleriyle bir araya gelerek çocuklara oyuncak dağıttı.

Başkan Tahmazoğlu Demokrasi Meydanı’nda tanıştığı aileyi ziyaret etti

Kaynak: