Başkan Tutal Ankara’da temaslarda bulundu

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Başkan Tutal Ankara’da temaslarda bulundu

Başkan Tutal ve Atalay, AK Parti Konya Milletvekilleri Ahmet Sorgun, Tahir Akyürek, Orhan Erdem, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Fatih Turan ve DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta’yı ziyaret etti. Başkan Tutal, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Fatih Turan ile Seydişehir Organize Sanayi Bölgesinin genişletilmesi konusunda bilgi alışverişinde bulunurken; DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ile Seydişehir’de DSİ’nin içme suyu kaynaklarının daha iyi değerlendirilebilmesi konusunda yapılması planlanan yatırımları görüştü.

baskan-tutal-ankarada-temaslarda-bulundu-1.jpg

İLÇE YATIRIMLARI İSTİŞARE EDİLDİ

Başkan Tutal ve Atalay, daha sonra AK Parti Milletvekilleri Ahmet Sorgun, Tahir Akyürek ve Orhan Erdem’i ziyaret ederek ilçenin sorunları, ilçede yapılması planlanan yatırımlar ve projeler konusunda fikir alış verişinde bulundu. Tutal, “Seydişehir’in ekonomik anlamda kalkınması ve istihdam noktasında gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. AK Parti Konya Milletvekillerimiz Ahmet Sorgun, Tahir Akyürek ve Orhan Erdem ile gerçekleştirdiğimiz görüşmelerimizde ise ilçemizde yapılması planlanan yatırımlar ve projeler konusunda istişarelerde bulunduk” ifadelerini kullandı.

‘İÇME SU SORUNU ÇÖZÜLECEK’

Seydişehir’de içme suyu sorunun çözülmesine yönelik yapılacak göletler ve içme suyu ihtiyacının karşılanması noktasında görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Tutal, "DSİ Genel Müdürümüz ile yaptığımız görüşmelerde içme suyu sorununun ortadan kaldırılması için kısa sürede çalışmamalar başlayacak. Yapmış olduğumuz görüşmeler ve istişareler çok verimli geçti” dedi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :