Konya ilçelerinden kısa kısa... Başkan Yaka KARBİAD’ı ağırladı

Konya ilçelerinden kısa kısa... Karapınarlı İş Adamları ve Bürokratlar Derneği (KARBİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Emre ve Üyeleri Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka’yı ve Başkan Yardımcısı Halil Aker’i makamlarında ziyaret ettiler.
Konya ilçelerinden kısa kısa... Başkan Yaka KARBİAD’ı ağırladı

Ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade eden Başkan Yaka ve Başkan Yardımcısı Aker, Karapınarlı İş Adamları ve Bürokratlar Derneği (KARBİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Emre ve Üyeleri’ne teşekkür ettiler.

baskan-yaka-karbiadi-agirladi-1.jpg

Ziyaret sonrasında KARBİAD Yönetim Kurulu Başkanı Suat Emre, Belediye Başkanı Mehmet Yaka’ya plaket takdiminde bulundu.

Ilgın’da Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları başladı

Ilgın Organize Sanayi Bölgesi için ilçede çalışmalar başladı. Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Erta yaptığı açıklamada, “İmar planına esas jeolojik etüt çalışmamız başladı. İnşallah en kısa sürede fabrikaların kurulduğuna hep birlikte şahitlik edeceğiz. Sanayi Şehri Ilgın'ımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

ilginda-organize-sanayi-bolgesi-calismalari-basladi.jpg

Derebucak’ta altyapı çalışmaları devam ediyor

Derebucak’ta Çamlık Mahallesi’nin kanalizasyon çalışmaları tamamlandı. Belediye Başkanı Ahmet Kısa yaptığı açıklamada, “Çamlık Mahallemizde kanalizasyon olmayan bölgelerinde çok şükür kanalizasyon çalışmalarını tamamladık. Desteklerinden dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay Beye, KOSKİ Genel Müdürümüz Sayın Ahmet Demir Beye, İşletmelerden Sorumlu Daire Başkanımız Sayın Murat Erdoğan Beye, Koski 7.Bölge Müdürümüz Sayın Hasan Can Beye, İlçemiz Koski Şefliğine ve çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür eder, şahsım ve İlçem adına şükranlarımızı sunarız” ifadelerini kullandı.

derebucakta-altyapi-calismalari-devam-ediyor.jpg