Başkan Yaka Muhtarlarla istişare toplantısı yaptı

Konya Haberi... Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Karapınar Merkez ve Merkeze bağlı mahalle muhtarları ile Karapınar Kültür Merkezi Salonun da istişare toplantısı yaparak muhtarların istek ve görüşlerini dinledi.
Başkan Yaka Muhtarlarla istişare toplantısı yaptı

Başkan Yaka,Toplum da mülki ve yerel idare ile vatandaşların arasında bir köprü görevi gören adeta bir kılcal damar gücü gören vatandaşlarımızla en içten olan muhtarların büyük bir sorumluluk gördüklerini ve sorumluluk altında olduklarını söyledi.

Başkan Yaka konuşmasında, “İdarelerin vatandaşlarla olan ilişkisi eksiklerinin giderilmesi memnuniyetinin belirlenmesi bakımından köprü görevi yapan ve büyük bir fedakarlıkla çalışan kendi yaşam şartlarından ailesinden öz verili bir şekilde fedakarlık gösteren çok kıymetli muhtar kardeşlerimizin 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Ebediyete göç edenlere Allah’tan rahmet diliyor, katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi. İlçe Kaymakamımız Oğuz Cem Murat; “Bugün Muhtarlar İstişare toplantısını yapmak üzere bir araya gelmiş bulunmaktayız. Muhtarlık Toplantılarımızı Kaymakamlığımızın koordinesi Belediyemiz ve Belediyemiz Birim Amirleri, Kaymakamlığımıza bağlı ilgili kurumların amirleri ve sizlerin katılımları ile gerçekleştirmekteyiz. Toplantımızın amacı İlçemizin genel durumlarıyla sizlerle birlikte istişare ederek sizlerden gelecek talepleri almak. Bunlarla ilgili sorunlar varsa ivedi bir şekilde gidermek, öneriler varsa önerileri değerlendirmektir. Toplantımız Karapınar’ımız açısından hayırlara vesile olsun" dedi.

baskan-yaka-muhtarlarla-1.jpg

Toplantı Muhtarlardan gelen soruları Başkan Yaka ve Kaymakam Murat cevaplandırarak toplantı sona erdi. Başkan Yaka Mahalle Muhtarlarımıza hediyelerini takdim etti. Belediyemiz tarafından katılımcılara Millet Kafe’de çeşitli ikramlarda bulunuldu.

•AYŞE AKINCI

Etiketler :