Başkan Yalçın: Çözülmez denilenleri çözdük

Memur-Sen/Eğitim Bir Sen İl Divan Toplantısı, Başkan Ali Yalçın’ın katılımlarıyla gerçekleşti. Programda konuşmalarına yer veren Yalçın, “Ülkemizin geldiği yeri görüyoruz. Dün çözülmez dediğimiz şeyleri anlattık, gördük, çözdük. Biz elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” dedi.
Başkan Yalçın: Çözülmez denilenleri çözdük

Memur-Sen/Eğitim Bir Sen İl Divan Toplantısı, Başkan Ali Yalçın’ın katılımlarıyla gerçekleşti. Programda konuşmalarına yer veren Yalçın, “Ülkemizin geldiği yeri görüyoruz. Dün çözülmez dediğimiz şeyleri anlattık, gördük, çözdük. Biz elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Memur Sen tarafından düzenlenen “Memur-Sen/Eğitim Bir Sen İl Divan Toplantısı” Genel Başkan Ali Yalçın, Eğitim Bir Sen Konya 1 No’lu Şube Başkanı Nazif Karlıer, Eğitim Bir Sen Genel Sekreteri ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Latif Selvi, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı ve çok sayıda protokol ve üyelerin katılımıyla gerçekleşti.

img-20230426-wa0143-001.jpg

‘KARA BAHAR ÇIKTI’

Tüm sorunları çözmek için çalıştıklarını vurgulayan ve geçmişte yaşanan zorlukların unutulmaması gerektiğini aktaran Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Kendi değerlerinden beslenen, bulunduğu yere özen gösteren, yeni bir nefes, yeni bir ses olan Eğitim Bir Sen’dir. Açlık ve yorgunluk sınırından memuru, emekçiyi çıkarmak hedefimizdir. Elimizden geleni yapacağız. ‘Memur Sendikalı olmaz’ dediler Sendikalı olduk, örgütlendik, memur sendikacılığının alanını genişlettik. Yaptıklarımızla Türkiye’nin bir numarası olduğumuzu gösterdik. Sendika olarak duracağımız yeri biliyoruz. Dün yaşadığımız travmaları unutmayalım. Bahar diyordunuz kara bahar çıktı. Belediyeler kara belediye çıktı. Ama bize de, topluma da iyi bir ders verdi. Ama iyi bakın, iyi görün. Bunları emekçi, sendikacı boyutuyla söylüyorum. Derdimiz, sancımız ortak. Ben Cumhurbaşkanımızın samimiyetine şahidim. Söylediklerimize anında müdahale ettiğine şahidim. Ülkemizin geldiği yeri görüyoruz. Dün çözülmez dediğimiz şeyleri anlattık, gördük, çözdük. Biz elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

img-20230426-wa0145.jpg

‘DOĞRU ADIMLARLA DOĞRU ADAMLARLA’

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacaklarının altını çizen Eğitim Bir Sen Konya 1 No’lu Şube Başkanı Nazif Karlıer, “14 Mayıs’ta genel seçime gidiyoruz. 14 Mayıs’ta durmak yok yola devam diyoruz. Doğru adımlarla, doğru adamlarla yola devam ediyoruz. Türkiye Yüzyılı için yarın değil hemen şimdi diyoruz. Emperyalistlere karşı duranların yanındayız. Zalimlerin değil, Türkiye denince gözleri parlayan mazlumların yanındayız. İslam düşmanlarına diz çöktürlerin yanındayız. Dünya 5’ten büyüktür diyen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin.” ifadelerine yer verdi.

‘HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’

14 Mayıs’ın bayram olacağını dile getiren Eğitim Bir Sen Genel Sekreteri ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Latif Selvi, “Bu ülkenin geleceğini doğru zamanda, doğru adımla, doğru adımla, millet duruşuyla ne olduğunu görme zamanı. Onu da hep birlikte başaracağız. El birliğiyle bu süreci aşacağız. Kişi başına düşen mil 16 milyona çıkaracağız. Hiçkimsenin diğerine ihtiyacına kalmadan gençlerimiz, vatandaşlarlarımız için gerçekleştireceğiz. Hep birlikte olduktan sonra başaramayacağımız şey yoktur. 14 Mayıs hepimizin bayramı olacak.” diye aktardı.

Etiketler :