Başkan Yaman: Zillete bırakmayacağız

Milliyetçi Hareket Partisi Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman ve Konya Milletvekili Adayı Celil Çalış tarafından basın toplantısı gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıda konuşmalarına yer veren Başkan Yaman, “Her şeyden önce Türkiye anlayışını benimsemiş olan bizler, ülkemizin geleceğini zillete bırakmamakta kararlı ve inançlıyız.” Dedi.
Başkan Yaman: Zillete bırakmayacağız

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından düzenlenen basın toplantısına Milliyetçi Hareket Partisi Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman ve 28. Dönem Konya Milletvekili Adayı Celil Çalış, katılım sağladı. 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakının büyük oranla seçileceğini dile getiren Celil Çalış, ”Cumhur İttifakının başarısı Türkiye’nin bayramıdır. İnşallah 14 Mayıs akşamı ülkemizin, Cumhur İttifakının bayramı olacak.” ifadelerine yer verdi.

baskan-yaman-zillete-birakmayacagiz.jpg

‘REKOR OY ORANIYLA DEVAM EDECEĞİZ’

Seçimlerde Konya’dan rekor oy alacaklarını vurgulayan Yaman, “Hepinizin malumu, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri 14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, inanmışlık ve adanmışlıkla, “Sefer bizden zafer Allah’tan” diyerek çıktığımız yolda, büyük bir gayret gösterdik ve şehrimizin her bir köşesine dokunmaya çalıştık. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin önderliğinde, her biri birbirinden kıymetli milletvekili adaylarımızla yaptığımız saha çalışmalarında gördüğümüz teveccüh, adeta gücümüze güç kattı. İnşallah Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı olarak, Konya’da rekor oy oranlarıyla yolumuza devam edeceğimize inanıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyetimizin 100. Yılında yapılacak olan bu tarihi seçimi, ülkemizin, Türk-İslam aleminin, gönül coğrafyamızın kaderini belirleyecek bir seçim olduğunu uzun süredir zikretmektedir. Bu doğrultuda partimiz, 2 yıldır önemli saha çalışmaları yapmış, her fırsatta Türk milletinin yanında olmuştur. “Her şeyden önce Türkiye” anlayışını benimsemiş olan bizler, ülkemizin geleceğini zillete bırakmamakta kararlı ve inançlıyız.” sözlerine yer verdi.

 Muhabir
Etiketler :