Başkanı Altay: Hedefimiz mavi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illerin risk değerlendirme kriterlerine göre 4 kategoriye ayrıldığı haritayı paylaştı. Buna göre iller risk değerlendirme kriterlerine göre 4 kategoriye ayrıldı.
Başkanı Altay: Hedefimiz mavi

 Konya'nın çok yüksek riskli iller arasında yer alması üzerine Twitter hesabından açıklama yapan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,"Hayatın normale dönmesi için çaba harcamalıyız. Hedefimiz mavi" dedi.

"Yeniden başlamak için birbirimize destek olmalıyız"

Hayatın normale dönmesi için çaba gösterilmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Altay; "Risk durumumuzdan dolayı bazı kısıtlamaların devam etmesine ben de üzülüyorum. Hep birlikte esnafımızın işyerlerini açması, çocuklarımızın okullarına başlaması ve hayatın normale dönmesi çaba harcamalıyız Bugün yeniden başlayalım, birlikte başarabiliriz.Konya olarak önümüzdeki haftaları normalleşme süreci için iyi değerlendirmeliyiz. Kurallara daha fazla dikkat etmek hepimizi rahatlatacaktır. Detayları, ilgili Bakanlıklarımızın kararnameleri, İl Hıfzıssıhha Kurulumuzun kararları çerçevesinde duyurmaya devam edeceğiz. Moralimizi bozmadan her yaştan hemşehrimden virüsü bulaştıracak ve bulaşacak ortamlardan uzak durmasını, kurallara uymasını istirham ediyorum. Yeniden başlamak için birbirimize destek olmalıyız. Üzerimize düşen hassasiyet için sizlere güveniyorum."şeklinde konuştu.

 

1-Değerli arkadaşlar;
Risk durumumuzdan dolayı bazı kısıtlamaların devam etmesine ben de üzülüyorum.

Hep birlikte esnafımızın işyerlerini açması, çocuklarımızın okullarına başlaması ve hayatın normale dönmesi çaba harcamalıyız

Bugün yeniden başlayalım, birlikte başarabiliriz.
+

— Uğur İbrahim Altay (@u_ibrahim_altay) March 1, 2021