Başkanlık kupası başlıyor

Seydişehir Belediyesi tarafından bu yıl düzenlenecek olan Geleneksel Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası fikstür çekimleri tamamlandı.
Başkanlık kupası başlıyor

Seydişehir Belediyesi tarafından bu yıl düzenlenecek olan Geleneksel Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası fikstür çekimleri tamamlandı.

İLK MAÇ YARIN SAAT 17.50’DE BAŞLAYACAK

Toplam 18 takımın yer aldığı turnuvada ilk maç yarın saat 17.50’da Atatürk Spor Salonu 2 Nolu Çim Saha’da gerçekleştirilecek. Seydişehir Belediyesi tarafından bu yıl düzenlenecek olan Geleneksel Başkanlık Kupası Futbol fikstür çekimleri, takım temsilcilerinin katılımıyla tamamlandı. Kura yöntemiyle belirlenen fikstüre göre 3 takımın yer aldığı sıralamada 6 grup halinde 18 takım yarışacak. Başkanlık kupası futbol turnuvasının açılış maçı 10 Haziran Cuma günü Test Makine Spor ile Kampüs Okulları Spor arasında oynanacak.

TUTAL, “TÜM SPORCULARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Grup aşamasından sonra eleme usulüyle gerçekleştirilecek turnuvanın final maçı 29 Haziranda yapılacak. Tüm sporculara başarılar dileyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal yaptığı açıklamada, “Küresel salgın dolayısıyla 2 yıl ara verdiğimiz geleneksel başkanlık kupası turnuvalarımıza bu yıl kaldığımız yerden devam ediyoruz. Başvurular neticesinde ilçe merkezimizden ve mahallelerimizden toplamda 18 takım turnuvamıza katılacak. 300 sporcumuzun ter dökeceği futbol turnuvamızın dostluk, kardeşlik, mücadele dolu bir turnuva olmasını temenni ediyorum. 10 Haziran Cuma günü (yarın) itibarıyla başlayacak olan turnuvamızda tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. (Spor Servisi)