Bayern Münih Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte Galatasaray’ın ilk 11’i

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A grubu 4. hafta maçında Bayern Münih'e konuk olacak. Allianz Stadyumu'nda oynanacak mücadelede temsilcimiz mutlak 3 puan için sahada yer alacak. Peki, Bayern Münih - Galatasaray maçı ne zaman? GS maçı saat kaçta? Hangi kanalda?
Bayern Münih Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte Galatasaray’ın ilk 11’i

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Bayern Münih'e konuk olacak Galatasaray'ın maçta forma giyecek ilk 11'ini belli olurken, Fernando Muslera'nın son durumu da netlik kazandı.

MUSLERA OYNAYACAK MI?

Galatasaray'da Fernando Muslera, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Kasımpaşa ile oynanan karşılaşmada Mamadou Fall ile girdiği mücadele kolundan sakatlık yaşamıştı. Sarı-kırmızılılar, Muslera'nın son durumunu açıklamış ve Uruguaylı yıldızın kaslarda yırtık, eklem kapsülünde kanama ve eklemi oluşturan bağlarda kısmi esneme tespit edildiğini duyurmuştu. Fernando Muslera, Bayern Münih maçında iğneyle sahada yer alacak.

İŞTE GALATASARAY’IN BEKLENEN 11’İ

Fernando Muslera, Sacha Boey, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Angelino, Kaan Ayhan, Lucas Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Wilfred Zaha, Hakim Ziyech, Mauro Icardi.

MAÇ HANGİ KANALDA?

Galatasaray’ın bu akşam Allianz Stadyumu'nda Bayern Münih'e konuk olacağı maç saat 23.00’da başlayacak. Maç Exxen Dijital Platformundan naklen yayınlanacak.

Etiketler :