Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak: Milyonlarca kişi merak ediyordu tarih belli oldu

Milyonlarca emekli vatandaş Kurban Bayramı öncesinde emekli bayram ikramiyesine zam açıklanmasını bekliyor. Kulislerde belli oranlarda zam yapılacağı konuşulsa da henüz resmi bir açıklama gelmedi.
Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak: Milyonlarca kişi merak ediyordu tarih belli oldu

Bayram ikramiyesi ne kadar oldu? Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman hesaplara yatırılacak? soruları son zamanların en çok merak edilen soruları arasında yer alıyor. İşte Kurban Bayramı ikramiyesine ilişkin son gelişmeler..

Kurban Bayramına sayılı günler kala milyonlarca emekli vatandaş maaşlarının ve ikramiyelerinin ne zaman yatırılacağını merak ederek araştırıyor. Öte yandan emekli ikramiyesi ne kadar olacak sorusu da arama motorlarından en çok sorgulananlar arasında yer alıyor.

EMEKLİ İKRAMİYESİ KAÇ TL OLDU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilen müjde ile Ramazan Bayramı'ndan önce bayram ikramiyesi 1100 liradan 2 bin liraya yükseltilmişti. Milyonlarca emekli vatandaş emekli ikramiyesine zam açıklaması beklerken hükümetten resmi bir açıklama gelmedi. Öte yandan kulislerde emekli ikramiyesinin 3500-4000 arasında bir rakama yükseltileceği konuşulsa da yapılmış resmi bir açıklama bulunmuyor. Kurban Bayramı’nda da yeni bir karar alınmaması durumunda bayram ikramiyeleri 2.000 lira olarak hesaplara yatırılması bekleniyor.

TAHSİS NUMARASINA GÖRE EMEKLİ MAAŞI ÖDEME GÜNLERİ

2023 Kurban Bayramı öncesinde emekli maaşı ve bayram ikramiyeleri için gün sayan emekliler, tahsis numarasına göre maaş ödeme günlerini sorgulamaya başladı. Emekli vatandaşlar, SGK tarafından belirlenen tahsis numarasına göre emekli maaşlarının yatacağı tarihi öğrenebiliyor.

İşte 4A SSK ve 4B BAĞ-KUR emekli maaşı ödeme günleri;

Tahsis numarası son rakamı 9 olanlar ayın 17'sinde,

Tahsis numarası son rakamı 7 olanlar ayın 18'inde,

Tahsis numarası son rakamı 5 olanlar ayın 19'unda,

Tahsis numarası son rakamı 3 olanlar ayın 20'sinde,

Tahsis numarası son rakamı 1 olanlar ayın 21'sinde,

Tahsis numarası son rakamı 8 olanlar ayın 22'sinde,

Tahsis numarası son rakamı 6 olanlar ayın 23'ünde,

Tahsis numarası son rakamı 4 olanlar ayın 24'ünde,

Tahsis numarası son rakamı 2 olanlar ayın 25'inde,

Tahsis numarası son rakamı 0 olanlar ayın 26'sında ödeme alabiliyor.

Etiketler :