BBP Beyşehir’de Alaboğa dönemi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Beyşehir İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde BBP Beyşehir İlçe Başkanı Murat Alaboğa oldu.
BBP Beyşehir’de Alaboğa dönemi

Düzenlenen kongreye BBP Konya İl Başkanı Osman Seçgin, BBP Konya İl Başkan Yardımcıları, BBP Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Konya Alperen Ocakları Vakfı Başkanı Musa Karaçor ile çok sayıda partili katıldı.

‘MİLLETİN VE DEVLETİN TARAFINDA DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Kongrede konuşan BBP Konya İl Başkanı Osman Seçgin, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin açıklamalarda bulunan Seçgin, “Bu süreci de siyasi istismar konusu yapan ya da acılarımızın üzerinde devlet düşmanlığı, yaygarası yapan, milleti devlete karşı kışkırtarak düşman yapmaya çalışan hainlere de, terör örgütlerinin uzantılarına da bir kere daha lanet olsun diyorum. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 11 ilde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyoruz. Allah ülkemizi ve milletimizi her türlü felaketten muhafaza etsin. Kongremiz Beyşehir, Konya ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederken Cumhurla birlikte Büyük Birlikte milletin ve devletin tarafında durmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. BBP Beyşehir İlçe Başkanı Murat Alaboğa da kendilerini ilçe Başkanı olarak layık gören delegelere teşekkür ederek, Beyşehir’de BBP’nin oy oranını artırmak adına gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.

bbp-beysehirde-alaboga-donemi-1.jpg

KONYA HABER

Etiketler :