BBP’li adaylar Konya’yı karış karış geziyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Konya milletvekili adayları, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda BBP Konya Milletvekili Adayları Osman Seçgin, Doğan Satı, Fatih Yakarer, Abdurrahman, Çimen, Yaşar İvriz, Eyüp Şenol, Karapınar, Emirgazi, Ereğli ve Halkapınar’da vatandaşlarla buluşurken Muhammed Fatih Dağlıoğlugil ve Fatih Mehmet Kuz da Konya Merkez’de vatandaşlarla buluştu.
BBP’li adaylar Konya’yı karış karış geziyor

Sahada Büyük Birlik Partisi’ne yoğun ilgi olduğuna dikkat çeken ve saha çalışmalarını değerlendiren BBP Konya İl Başkanı Avukat Kutalmış Özcan, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerdeki sonucun gelecek yüzyılı şekillendireceğini söyledi.

Bu seçimlerin BBP için yükselme ve sıçrama seçimleri olacağını savunan Özcan, " Yüzyıl önce alınan çok önemli ve kritik bir kararla, yeni bir devletle, tarih sahnesine bir kez daha çıktığımız gibi, 14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimde çıkacak sonuç da önümüzdeki yüzyılı şekillendirecek. Bu seçimde, tam bağımsız bir Türkiye için mücadele edenlerle, emperyalizmin bölgemizdeki planlarının bir parçası olmaya gönüllü olanlar karşı karşıya gelecekler. Türkiye, kısa zamanda çok önemli bir mesafe kat etti. Ülke olarak, askerî, siyasi, sosyal, ekonomik alanlardaki bu hamle ve gelişmelerin kesintiye uğramadan devam edebilmesinin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu hamle ve gelişmelerin gerçekleşebilmesi, bağımsızlık çizgisinde izlenen politikalar, Cumhur İttifakı’nın tavizsiz, kararlı ve istikrarlı duruşu sayesinde mümkün olmuştur. Kritik bir dönemdeyiz. Bir taraftan, küresel emperyalizmin, Türkiye’ye, “bölgemizdeki planlarına göre bir rol biçmeye çalışması” ve Türkiye’de “kendi menfaatlerine hizmet edecek bir yönetim oluşturma” tehdidiyle mücadele ederken; diğer taraftan yüzyılın felaketi olarak nitelenen depremin mağdur ettiği, sayıları on milyonu aşan vatandaşımızın yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Geride bıraktığımız beş yıl boyunca, dünyanın ve bölgemizin maruz kaldığı, ülkemizi de ciddi ölçüde etkileyen; güneyimizdeki savaş ve göçler, pandemi, Rusya Ukrayna Savaşı ve son olarak Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremler, bizi, her zamankinden daha akılcı, sağduyulu ve kararlı adımlar atmaya mecbur kılıyor. Bu şartlarda dahi, siyasete “pazarlıklar”, “paylaşımlar” ve “çıkarlar” çerçevesinden bakan bir siyasi anlayışın ülke yönetime talip olmasını, ayrı bir problem olarak değerlendiriyoruz” dedi.

bbpli-adaylar-konyayi-karis-karis-geziyor-7.jpg

KONYA HABER

Etiketler :