'Bek'lemek yok!

Türkiye’yi gelecek sezon Konferans Ligi’nde temsil edecek olan Konyaspor, sağ bek bölgesinde Sivasspor’dan Ahmet Oğuz ile TFF 1. Lig'e düşen Altay'da sözleşmesi sona eren Cebrail Karayel ile 2’şer yıllığına kadrosuna dahil etti. Konyaspor yönetimi, diğer eksik bölgelerde bir an dahi beklemeyi düşünmüyor.
'Bek'lemek yok!

KARTAL, SAĞ BEK TRANSFERİNİ TAMAMLADI. ŞİMDİ SIRA DİĞER BÖLGELERDE

Türkiye’yi gelecek sezon Konferans Ligi’nde temsil edecek olan Konyaspor, sağ bek bölgesinde Sivasspor’dan Ahmet Oğuz ile TFF 1. Lig'e düşen Altay'da sözleşmesi sona eren Cebrail Karayel ile 2’şer yıllığına kadrosuna dahil etti. Konyaspor yönetimi, diğer eksik bölgelerde bir an dahi beklemeyi düşünmüyor

HER İKİ OYUNCUYLA 2 YILLIK SÖZLEŞME YAPILDI

Anadolu Kartalı transferde hız kesmiyor. İlk takviyeyi Bruno Paz ile orta sahaya yapan Konyaspor, sağ bek bölgesi için ise Sivasspor’dan Ahmet Oğuz’u renklerine bağladı. Yeşil-beyazlı takım, üçüncü imzayı da yine sağ bek mevkisine yaptı. Konyaspor yönetimi, Altay ile sözleşmesi sona eren 27 yaşındaki sağ bek oyuncusu Cebrail Karayel ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

CEBRAİL 1 GOL 5 ASİSTLİK KATKI YAPTI

Altay'dan sonra Süper Lig ekibi Konyaspor ile anlaşan Karayel, bu sezon Süper Lig'de çıktığı 30 karşılaşmada 1 gol ve 5 asist katkısı sağladı. Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 2 maçta forma giyme şansı yakaladı. Cebrail Karayel 15 Ağustos 1994 tarihinde Sungurlu'da doğdu. Sağ bek pozisyonunda görev yapıyor.  Ocak 2019'da Karayel, Ankaragücü ile ilk profesyonel sözleşmesini 2,5 yıllık imzaladı. Ankaragücü ile ilk profesyonel maçına ise 4 Mayıs 2019 tarihinde Süper Lig'de 2-2 berabere kaldıkları Rizespor karşısında çıktı. (Spor Servisi)