Beşiktaş, Abdülkerim için fiyat yükseltti!
Beşiktaş, peşinde olduğu Konyaspor'un başarılı stoperi Abdülkerim Bardakçı için girişimlerini sürdürüyor. Siyah-beyazlı yöneticilerin, genç oyuncu için 3 milyon euro teklif ettiği iddia edildi
Beşiktaş, peşinde olduğu Konyaspor'un başarılı stoperi Abdülkerim Bardakçı için girişimlerini sürdürüyor.
Siyah-beyazlı yöneticilerin, tecrübeli oyuncu için 3 milyon Euro teklif ettiği iddia edilirken, ilk sezon belli bir rakamın üzerinde forma giymesi durumunda 500 bin euro da teklife ilave edildiği kaydedildi. Beşiktaş yönetiminin daha önceki teklifi ise 2 milyon Euro'ydu.
Konyaspor yönetimi ise Abdülkerim için 5 milyon Euro isterken, Beşiktaş yönetiminin yeni teklif için yeşil-beyazlı yönetimin cevabını beklediği belirtildi.
Yeşil-beyazlı ekibin yıldız oyuncusu, bu sezon 32 resmi maçta forma giyerken 5 gol 3 asistlik bir performansa imza attı.
Bakmadan Geçme