Beşiktaş-Konyaspor, Köşe yazarları yorumları

Konyaspor ligin son haftasında Beşiktaş ile 3-3 berabere kaldı. Maç sonrasında ulusal basında çıkan Beşiktaş-Konyaspor maçı değerlendirildi.
Beşiktaş-Konyaspor, Köşe yazarları yorumları

Konyaspor ligin son haftasında Beşiktaş ile 3-3 berabere kaldı. Maç sonrasında ulusal basında çıkan Beşiktaş-Konyaspor maçı yorumları şöyle;

Turgay Demir: "Beşiktaş altın tepside sunulan ikincilik fırsatını da tepmiş oldu. İşin ucunda Şampiyonlar Ligi olmayınca ikincilik ya da üçüncülük de çok fark etmiyor ya neyse… Ligin son maçı olmasının rahatlığıyla iki takımda biraz işin şovuna kaçtılar. Şu maçta Atiba'yı oynatarak göndermek gerekirdi.

Bilal Meşe/Milliyet: "Rakiplerinize asla hafife alamazsınız, bu oyunun değişmez kuralıdır beyler! Örneğin dünkü son maç... Olacak iş mi bu? Konya’yı yen, en azından ligi ikinci sırada bitir değil mi? Üstelik iki farkı yakalayan bir Beşiktaş’tan söz ediyoruz arkadaş..

Deniz Çoban/Fanatik:Maçın 41. dakikasında Muleka’nın golü öncesi, Umut Meraş topu kazanırken rakibine herhangi bir faul yapmıyor. Gol kararı doğruydu. 65. dakikada Konyasporlu Oğulcan’a çıkan ikinci sarı kart, dolayısıyla kırmızı kart hatalıydı. Oğulcan’ın rakibine sarı kartı gerektirecek müdahalesi yoktu."

Güntekin Onay/Hürriyet: 2’nci yarının ilk saniyelerinde kaleci Mert yine çıkartabileceği bir topu ağlarında görürken hiç beklenmedik şekilde maça beraberlik geldi. 2-2’den sonra Beşiktaş, şoku atlatmadan daha da cesur oynamaya başlayan Konyaspor, 2-0’dan maçı 3-2’ye getirmeyi başardı. Oyuna sonradan giren Maxim’in hazırladığı pozisyonda Tayfur, Beşiktaş’ı beraberliğe taşırken Konyaspor 10 kişi kalmasına rağmen kalan yeterli sürede Beşiktaş, üstünlük sayısını bulamadı.

 Muhabir
Etiketler :