Beşiktaş-Konyaspor maç değerlendirmesi!

Trendyol Süper Lig'de 26. haftanın kapanış mücadelesinde Beşiktaş sahasında Konyaspor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşta oyun değerlendirildi. Uğur Meleke, Konyaspor'un tempo yükseltmesi gerektiğini belirterek acı reçeteyi söyledi.
Beşiktaş-Konyaspor maç değerlendirmesi!

Konyaspor, 26. hafta mücadelesinde deplasmanda Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldu. Ateş hattından çıkmak isteyen Anadolu Kartalı, Dolmabahçe'den kritik kayıpla ayrıldı. Maç sonrası yayıncı kuruluşta oyun değerlendirildi. Güntekin Onay, "İlk yarıdaki oyun Beşiktaş kalecisini ve Konyaspor'u mutlu etmiştir, camia mutlu olmadı. İkinci yarı daha farklıydı. Özellikle golden sonra Beşiktaş özgüvenliydi"

meleke.png


"BU SEVİYEDE OLMAZ"

Uğur Meleke ise Konyaspor ile ilgili olarak, "Beşiktaş ilk defa golden sonra ikinci golü aradı. Santos bugün beni mahcup etti. Ev sahibi skoru korumadı. Ama her takım Konyaspor gibi değil.Bunda Konyaspor'un da etkisi var. Konyaspor ligin zayıf takımlarından birisi. Küme düşmemek için bu seviyeden çok daha ileriye çıkmaları gerekir. Konyaspor bu vitesle ligde devam edemez" diye konuştu
meleke.jpg

 Muhabir
Etiketler :