Beşiktaş-Konyaspor, Muhtemel 11'ler!

Dolmabahçe’de zorlu 90 dakika. Konyaspor haftanın kapanış maçında Beşiktaş’ın konuğu olacak. Ankaragücü maçıyla deplasmana moralli giden Anadolu Kartalı, İstanbul’dan 3 puan almanın planlarını yapıyor. 20:00’de başlayacak olan mücadelede düdük Tugay Kaan Numanoğlu’nda.
Beşiktaş-Konyaspor, Muhtemel 11'ler!

Trendyol Süper Lig 26. hafta mücadelesinde Konyaspor deplasmanda Beşiktaş ile oynayacak. Ankaragücü maçı galibiyetiyle haftalar sonra 3 puan alan Anadolu Kartalı olumlu havayı devam ettirmek için Dolmabahçe’ye çıkıyor. Fahrudin Omerovic’in talebeleri İstanbul’dan alacağı 3 puan ile ateş hattından uzaklaşmak için çalışmalarını tamamladı. Maçla ilgili son bilgiler haberimizde yer alıyor

bjk.jpg


SON BİLGİLER

Konyaspor, gelen transferler ve sakatlıktan çıkan futbolcular sonrasında geniş kadro ile deplasmanda mücadele edecek. Cezalı olan Moreno haricinde yeşil beyazlılarda eksik bulunmuyor. Rakip Beşiktaş’ta ise affedilen Vincent Aboubakar’ın zorlu mücadelede oynamaya yakın olduğu öğrenildi. Afrika Kupası’ndan dönen Masuaku ile yeni transferlerden Musrati’nin formayı alması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ

Mert, Svensson, Worrall, Necip, Masuaku, Musrati, Muci, Gedson, Rashica, Semih, Aboubakar

TD: Fernando Santos

KONYASPOR

Slowik, Ahmet, Uğurcan, Filip, Guilherme, Soner, NZonzi, Prip, Cicaldau, NDao, Sokol

TD: Fahrudin Omerovic

konyaspor.jpg

 Muhabir
Etiketler :