Beşiktaş-Konyaspor, Müthiş geri dönüş!

Spor Toto Süper Lig'de 38. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Konyaspor ile karşılaştı. İkincilik yarışı için sahaya çıkan siyah beyazlılar Gedson ve Muleka ile 2-0 öne geçerken, Anadolu Kartalı müthiş bir geri dönüşe imza attı. Konyaspor Oğulcan ve Emreli ile beraberliği yakaladı. Pozuelo öne geçirdi, Tayfur beraberliği yakaladı. Maç 3-3 sona erdi.
Beşiktaş-Konyaspor, Müthiş geri dönüş!

Spor Toto Süper Lig 38. Hafta mücadelesinde Konyaspor, Beşiktaş’ın konuğu oldu. Ümit Öztürk’ün düdük çaldığı karşılaşmada ev sahibi ekip oyuna hızlı başladı. Baskısını arttıran siyah beyazlılar 6. dakikada Gedson Fernandes ile sol çaprazdan buldukları atağı gole çevirdi(1-0) İlk yarının orta bölümlerinde iki takımda orta saha mücadelesi verirken goller üst üste geldi. Muleka 2-0 yaptı.

3.jpg1.jpg

OĞULCAN FARKI İNDİRDİ
Beşiktaş’ın sol kanattan başlattığı atakta Muleka 41. Dakikada skoru 2-0’a getirdi. İlk yarının böyle bitmesi beklenirken Oğulcan sahneye çıktı. Pozuelo’nun topuk pasında ceza sahası dışından çok sert bir şut çıkartan Oğulcan Ülgün, Mert Günok’un müdahalesine rağmen 45+2’de farkı bire indirdi. 3 golün atıldığı ilk yarı bu golle sona erdi. İkinci yarıda ise gol düellosu vardı. Düelloyu Konya başlattı.

MAHİR FİTİLİ ATEŞLEDİ
İkinci yarıda oyuna dahil olan Mahir Emreli, Guilherme’nin ortasında kafa golüyle eşitliği yakaladı. Ardından hızlı atakta Mame Diouf’un basında Moreno topu Pozuelo’ya gönderdi. Alejandro sol çaprazdan düzgün şutla 51’de skoru 3-2 yaptı. Konyaspor yağmur gibi başladı. Beşiktaş’ta beraberlik golü 62’de Amir’in yerine giren Tayfur ile geldi. (3-3) Maçta başka gol çıkmadı karşılaşma eşitlikle bitti.

2.jpg

 Muhabir
Etiketler :