Beşiktaş-Konyaspor, Savunma dengesi sil baştan!

Calvo’nun yokluğunda Uğurcan Yazğılı formaya göz kırpıyor. Yeşil beyazlılarda bu sezon Adil-Calvo tandemiyle Anadolu Kartalı başarılı olurken, Calvo Karagümrük maçında gördüğü kart sonrasında cezalı durumuna düştü ve savunmanın Adil-Uğurcan ikilisinden oluşması bekleniyor.
Beşiktaş-Konyaspor, Savunma dengesi sil baştan!

Süper Lig’de son hafta mücadelesinde Konyaspor, Beşiktaş’ın konuğu oluyor. Karşılaşma öncesinde yeşil beyazlıların savunma sorunu can sıkıyor. 2022-2023 sezonuna Adil-Calvo ikilisiyle giren yeşil beyazlılar, başarılı savunma anlayışıyla puanlar kazanmıştı. Kaleci İbrahim Sehic’in kalesini gole kapattığı tüm müsabakalarda Adil ve Calvo yan yana forma giymişti. Ancak Calvo deplasmanda yok.

images-4.jpeg

UĞURCAN FORMAYA YAKIN

Francisco Calvo, Karagümrük ile oynanan maçta gördüğü sarı kart ile Beşiktaş deplasmanına çıkamayacak. Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, daha önce savunma tandeminin bozulmasıyla Uğurcan Yazğılı ve Kahraman Demirtaş’ı stoperde denemiş, son olarak Kayserispor maçında Adil’in yokluğunda tercihini Yazğılı’dan yana kullanmıştı. Uğurcan bu sezon 13 maçta görev aldı, 1 gol attı.

 Muhabir
Etiketler :