Beşiktaş-Konyaspor, Ümit Öztürk'ün tartışılan kararları!

Beşiktaş-Konyaspor maçı hakemi Ümit Öztürk verdiği kararlarla tepki çekti. Beşiktaş’ın attığı ikinci gol ile Oğulcan Ülgün’ün gördüğü kırmızı kart yayıncı kuruluşta hakem hocaları tarafından değerlendirildi. Yorumcular Hakem Ümit Öztürk’ün gösterdiği kartın yanlış olduğunu belirtti.
Beşiktaş-Konyaspor, Ümit Öztürk'ün tartışılan kararları!

Konyaspor Ümit Öztürk ile yeniden puan kaybetti. Ümit Öztürk’ün yönettiği 14 maçta sadece 1 kere kazanabilen Anadolu Kartalı, Beşiktaş deplasmanında 2 puan bıraktı. Hakem Öztürk, Muleka’nın attığı gol öncesi Kondrad Michalak ile arasındaki pozisyona devam kararı vermiş, yeşil beyazlıların orta sahası Oğulcan Ülgün’ü çift sarı kartla kısa sürede oyundan atmıştı. Hakemin kararları değerlendirildi.

hakem-karari-2.jpg

NET KARAR ÇIKMADI
Beşiktaş'ın 2.golü öncesinde Konyaspor'un faul beklediği pozisyonda Bülent Yıldırım, "Hakemin kararına saygı duyuyorum" Deniz Çoban, "Devam kararını doğru buluyorum. Net bir faul var diyemiyorum" Seçim Demire: "Devam kararı doğru. Konyasporlu oyuncu istese topla gidebilir. Rakibini perdelemeye çalışıyor. Beşiktaşlı oyuncu da topla oynamaya çalışıyor. Pozisyonda faul yok”

hakem-karari-1.jpg

“NEYE KART ÇIKTI?”
Konyaspor'da Oğulcan'a gösterilen kırmızı kart doğru mu? Bülent Yıldırım: "Yanlış karar. Yanlış bir gözlem olmuş. Temas olmadığı çok açık" Deniz Çoban: "Asla bir sarı kart hele 2.sarı kart hiç olmaz. Burada faul var mı yok mu sadece onu tartışırız."S eçim Demirel, "Yanlış karar. Neye sarı kart çıktı anlamadık. Sarı kartlık hiçbir müdahale yok. Herhangi göğüse temas tabanla müdahalesi yok."

 Muhabir
Etiketler :